Лайм

У Білому домі з'явився хвостатий Командир – Джо Байден показав фото нового пса

Політик любить собак

Після того, як президентський пес Майор змушений був залишити територію Білого дому через свою агресивну поведінку, Джо Байден представив громадськості нового члена сім'ї. Напередодні Нового року він завів цуценя німецької вівчарки, якого назвав Командир.

Про нового мешканця президент США розповів у соціальній мережі Twitter. Політик також прикріпив фотографію тварини, на якій пес грав із тенісним м'ячиком. "Ласкаво просимо до Білого дому, Командир", - підписав знімок Байден.

Фото: twitter.com/POTUS

Командир - третя собака, яка переїхала до знаменитої резиденції за час президентства Байдена. Глава держави та перша леді Джилл Байден взяли із собою двох собак, Чемпіона та Майора, коли переїжджали до Білого дому. Це був перший за чотири роки випадок, коли у президентському маєтку оселився домашній улюбленець.

Командир з'явився через шість місяців після смерті Чемпіона – 19 червня президент США оголосив про смерть улюбленої собаки. Він назвав 13-річного пса "вірним і люблячим компаньйоном". "Сьогодні у нас важко на серці, тому що ми повідомляємо вам, що наша улюблена німецька вівчарка Чемпіон назавжди покинула нас. Він був нашим постійним і дорогим товаришем протягом останніх 13 років, і його любила вся родина Байденів", - йшлося у заяві.

Фото: twitter.com/POTUS

Також відомо, що 2-річний пес Майор зараз не живе у Білому домі. Він залишив резиденцію після інциденту з укусом. У березні пес вкусив співробітника Білого дому. Сам президент тоді заявив, що улюбленцю "нелегко дається адаптація на новому місці". Після цього було прийнято рішення відправити собаку в більш спокійнішу і тихішу обстановку, тому її забрали до себе близькі друзі родини Байденів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували