Лайм

Футболіст Сергій Сидорчук та його дружина чекають на четверту дитину - пара показала милі фото на пляжі

Схоже, пара замахнулася на власну футбольну команду

Багатодітна сім'я капітана київського "Динамо" Сергія Сидорчука скоро стане ще більшою - футболіст із дружиною чекають на четвертого малюка. Приємною новиною пара поділилася на своїх сторінках в Instagram, показавши фотографії з великим животом.

30-річний футболіст опублікував пляжний знімок, зроблений на Мальдівах, на якому зображений з дружиною Ганною. "Там, де народжується нове життя, кохання житиме вічно", - так підписав він фотографію.

Фото: instagram.com/sydorchuksergey

Дружина спортсмена показала зворушливий кадр, зроблений на заході сонця, і повідомила, що знаходиться вже на третьому триместрі.

"Особлива відпустка для нас. Зустрічаємо третій триместр тут, на нашому улюбленому острові. Все сталося випадково, як і планувалося Серіком. Кохаю тебе і вже чекаючи хто там", - написала дівчина.

Фото: instagram.com/njyta.si

Сергій та Ганна одружилися у 2014 році, а до цього кілька років зустрічалися. Пропозицію руки та серця футболіст зробив романтично, запросивши кохану до Домініканської республіки. Весілля пара відсвяткувала у Запоріжжі – рідному місті Сидорчука.

У подружжя троє дітей: дві дочки (Кіра та Ніколь) та син (Микита). Стать четвертого малюка пара поки тримає в таємниці.

Фото: instagram.com/njyta.si

  • На поповнення в сім'ї також чекають Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес - наречена футболіста вагітна двійнятами. Нещодавно пара оголосила стать майбутніх малюків, і зробила це дуже мило.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil