Лайм

У мене інший підхід: Тіна Кароль розсекретила, якими методами виховує 13-річного сина

Зірка розповіла, як вирішує конфлікти у сім'ї

Тіна Кароль розсекретила, якими принципами керується у вихованні 13-річного сина Веніаміна. Вона намагається не кричати на хлопчика, навпаки, балує його регулярною похвалою.

Артистка зізналася, що сина-спортсмена їй навіть нема за що лаяти. А якщо виникають спірні моменти, то мама і син вирішують їх у конструктивному діалозі. "Я його тільки хвалю. А за що його лаяти? Він не дає мені навіть приводу для цього. Він може через свій вік намагатися десь схитрити, але мені навіть цікаво спостерігати за цим".

Фото: tiktok.com/@fan_tina

"Ні, у нас з ним не було конфліктів. Взагалі, у мене інший підхід. Я ось це "совкове виховання" не сприймаю в жодному разі. Все має бути в радості, у розумінні та в дружбі, а головне – у діалозі. Відсутність діалогу породжує ось цей вакуум: крапля, крапля, крапля… Чаша наповнюється, потім виплескується і ти такий: "Звідки це все в мені взялося?". Це був вакуум", - додала співачка.

Раніше Тіна Кароль поділилася, що подарувала синові на день народження ігрову приставку. За її словами, Веніамін радує маму хорошими оцінками та чудовою поведінкою. Тому виконавиця не змогла відмовити дитині у тому презенті, про який вона давно мріяла.

Фото: instagram.com/tina_karol

Веніамін Євгенович Огір з'явився у шлюбі Тіни Кароль з українським продюсером Євгеном Огіром. Чоловік співачки пішов із життя у 32 роки після важкої боротьби з раком шлунка. 13-річний Веніамін вже кілька років навчається у Великій Британії, але приїжджає додому на канікули.

  • ЗМІ заговорили про весілля Тіни Кароль. Причиною для чуток стало нове відео співачки, зняте для реклами її Patreon, в якому вона грає в популярну гру "Правда чи дія".
  • Також Тіна Кароль показала талісман, який завжди носить із собою. Поряд із співачкою завжди знаходиться іграшкова панда, яка символізує для неї померлого чоловіка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято