Лайм

Тіна Кароль всюди носить із собою м'яку іграшку - вона символізує пам'ять про померлого чоловіка

Євген був для співачки пандою

Тіна Кароль продовжує зберігати вірність своєму чоловікові Євгену Огиру, який пішов з життя майже 8 років тому. Поруч зі співачкою завжди знаходиться іграшкова панда, яка символізує для неї померлого чоловіка.

Про це 36-річна артистка розповіла у програмі "Життя відоміх людей". Виконавиця чіпляє м'яку іграшку на мікрофон та притискає її до грудей. "Якби ви знали, що для мене значить панда... Мій чоловік завжди був пандою", - сказала Тіна.

Фото: Кадр з відео

Нагадаємо, Євген Огіра не стало 28 квітня 2013 року - продюсер не дожив до свого 33-річчя кілька місяців. Причиною смерті стало онкологічне захворювання.

Фото: Кадр з відео

З тих пір як співачка поховала чоловіка, вона так і не вийшла заміж. Всю свою любов і тепло артистка дарує тільки одному чоловікові - їх спільному сину, 12-річному Веніаміну.

  • Тіна Кароль разом з сином живе у заміському будинку під Києвом який колись придбав Євген. Він став подарунком співачці за народження сина.
  • Раніше співачка розповіла, як їй вдалося пережити смерть чоловіка. Справитися з горем їй допомогла молитва. Саме звернення до Бога допомогло Тіні не падати духом і зрозуміти, що у неї є сенс життя - син Веніамін.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації