Лайм

Меган Маркл і принц Гаррі вперше показали дочку та старшого сина на сімейному фото

Пара представила різдвяну листівку

Меган Маркл та принц Гаррі вперше поділилися фотографією своєї дочки Лілібет Діани. Для різдвяної листівки 2021 року пара сфотографувалася з двома дітьми на порозі будинку.

На знімку 39-річна Меган тримає Лілі в руках, а 36-річний Гаррі сидить поряд із дворічним сином Арчі. Хлопчик успадкував батьківське руде волосся, тоді як 6-місячна дівчинка, схоже, народилася брюнеткою.

Фото: https://www.instagram.com/alexilubomirski

Гаррі, Меган і Арчі позували для портрета у джинсах, а Лілі вбрали в білу сукню в тон сорочці її старшого брата. Фотографом виступив Алексі Любомірскі.

"У 2021 році ми вітали нашу дочку Лілібет у цьому світі. Арчі зробив нас мамою та татом, а Лілі зробила з нас сім'ю", - йдеться у зворушливому підписі.

Маленька Лілібет Діана народилася 4 червня у лікарні Санта-Барбари. Дівчинку назвали на честь бабусі та мами принца Гаррі – Єлизавети II та принцеси Діани. Лілібет - сімейне прізвисько королеви.

Нагадаємо, що Меган та Гаррі відмовилися від королівських обов'язків на початку 2020 року. Зараз вони живуть у маєтку за 14 мільйонів доларів у Монтесіто, Каліфорнія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа