Лайм

Кейт Міддлтон та принц Вільям представили різдвяну листівку - миле фото з трьома дітьми

Гарна сім'я!

Щорічно напередодні Різдва члени британської королівської сім'ї радують шанувальників у всьому світі святковими листівками . У 2021 році першими багаторічну традицію підтримали старший онук Єлизавети ІІ з дружиною та дітьми.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон опублікували різдвяну фотографію у своєму офіційному обліковому записі в Instagram. На сімейному знімку усміхнені герцог та герцогиня Кембриджські позують із двома синами та дочкою - 8-річним Джорджем, 3-річним Луї та 5-річною Шарлоттою.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Кейт обрала для фотосесії довгу сукню кольору хакі з акцентом на талії, у красивій сукні зображена й юна принцеса. Чоловіча половина сім'ї позувала у шортах та футболках-поло різних відтінків.

"Раді поділитися новою фотографією сім'ї, яка зображена на різдвяній листівці цього року", - свідчить підпис до фото.

У коментарях захопилися милим портретом і подякували королівському подружжю за те, що вони діляться із шанувальниками сімейними кадрами.

"Стільки кохання та радості в цій листівці. Дякую, що поділилися цим з усіма нами", "Яке гарне сімейне фото. Дякую, що поділилися. Приємно бачити дітей", "Чудова листівка! Як швидко ростуть діти", "Я в захваті! Яка чудова сім'я", - пишуть фани під постом.

Окремі компліменти дісталася дітям Кейт та Вільяма, особливо Шарлотті. Шанувальники зазначили, що 8-річна принцеса росте дуже гарною дівчинкою.

  • Раніше Кейт Міддлтон та принц Вільям з нагоди 10-річчя шлюбу порадували шанувальників зворушливим відео з дітьми. Ідилічний ролик, ймовірно, було знято ще у 2020 році.
  • Нещодавно у Вестмінстерському абатстві відбулися зйомки різдвяного концерту Together at Christmas. Організувала захід Кейт Міддлтон, яка з'явилася на вечорі у яскравому образі та зарядила гостей святковим настроєм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ