Лайм

Сім'я стала міцнішою: дружина Віктора Павліка розповіла про стосунки після сварки зі співаком

Катерина Репяхова обрала "гарну війну" замість "поганого миру"

Публічна сварка Віктора Павліка та Катерини Репяхової не змогла зруйнувати їхній шлюб. Дружина 55-річного співака розповіла, як криза допомогла їм вивести стосунки на новий рівень.

"Наша сім'я стала міцнішою! - написала Репяхова в Instagram. - Криза у стосунках має два очевидні напрямки свого вирішення: пара може завершити своє існування і розійтися або вийти на більш високий рівень відносин".

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, пара посварилася через позов Катерини Реп'яхової проти Лариси Созаєвої, колишньої дружини артиста. Репяхова звернулася до суду через грубі коментарі в соцмережах та ЗМІ, які, за її словами, образили її честь і гідність. Віктор Павлік спробував дистанціюватися від проблеми, чим дуже образив дружину. Незабаром та заявила, що співак визнав помилку і навіть погодився працювати з психологом задля збереження їхньої родини.

"Ми часто просто лякаємося кризи як явища, але стоячи на місці складніше зробити стрибок, ніж якщо ви розбіжитеся. Але розбігтися перед стрибком і справді буває страшно. І ось саме через те, що ми схильні вибирати поганий мир замість гарної війни - багато пар і розпадаються просто через накопичені образи, непорозуміння, страх заявити про свої бажання, - написала 27-річна Катерина. - Як важливо говорити, як важливо чути! Цьому я довгі роки вчила свого чоловіка".

Дівчина опублікувала кілька весільних фотографій із Віктором Павліком та завершила пост на оптимістичній ноті. "Йдемо далі! До наших цілей та мрій", - написала вона.

  • Раніше Катерина Репяхова показала кадри милої фотосесії із сином Мишком. Хлопчику виповнилося півроку, і він стає все більш схожим на свого знаменитого тата.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято