Лайм

Дружина Віктора Павлика подала до суду на колишню співака за публічні образи

Словесна суперечка переросла в судові розгляди

Конфлікт нинішньої та колишньої дружини Віктора Павлика дійшов до суду. Катерина Репяхова подала позовну заяву з вимогою стягнути з Лариси Созаєвої компенсацію за публічні образи в мережі, зокрема за "нахабну тварюку".

Молода дружина артиста не раз говорила, що засудить "суперницю", і 7 грудня довела, що вона не жартувала. 27-річна Катя опублікувала у "сторіз" фотографію на тлі Дніпровського суду Києва та побажала собі більше "ніколи не зустрічати поганих людей". Для подання позову дівчина обрала символічну дату – свій День янгола.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Скандал між Репяховою та Созаєвою не вщухає вже кілька років, а останні місяці набрав неабиякі оберти. Лариса звинувачує Катерину в тому, що та увела її чоловіка з сім'ї, "хоча той не хотів йти", а також "спокійно готувалася до весілля", коли її син помирав. Крім того, від колишньої дружини співака неодноразово виходили образливі висловлювання на адресу його нинішньої.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Також Созаєва скаржилася на те, що Павлик та Репяхова виганяють її з квартири, де вона жила із сином Павлом, який помер від онкології. Мовляв, молода дружина вирішила відстояти інтереси своєї сім'ї та продати квадратні метри, які артист узяв у кредит у шлюбі з Ларисою та обіцяв виплатити.

Після цього сторінку Репяхової в Instagram стали атакувати боти, хтось хоче знищити її блогерську діяльність. Катерина натякнула на те, що це може бути Созаєва, і та записала відеозвернення, в якому назвала Катю "дивною жінкою" та "нахабною холоднокровною тварюкою". Пізніше відео було видалено.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова із сином Мишком Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Віктор Павлик довго не втручався у конфлікт своїх дружин, а нещодавно звернувся до Лариси, яка "некрасиво" висловилася на адресу його молодої обраниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil