Лайм

Володимир Дантес висміяв скандал у гурті "НеАнгели" іронічним відео з тортом

Співак повторив витівку однієї з екс-учасниць

Конфлікт, що вибухнув між екс-учасницями гурту "НеАнгели", не залишив осторонь колег з шоу-бізнесу. Володимир Дантес потролив Вікторію Сміюху за її витівку з тортом, після якої і спалахнув публічний скандал.

Співак зняв іронічне відео, яке, як і Віка, виклав в Instagram. Музикант повторив ситуацію, коли вокалістці нібито випадково приносять торт із зображенням Слави, після чого вона з ним "безжально розправляється". Тільки у версії Дантеса ласощі з фотографією Вікторії.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dantes (@vladimirdantes)


Публікацію він супроводив словами Камінської. "Мені здавалося, що історія гурту Неангели - це був гарний роман. Ціла музична епоха, яка мала закінчитися красиво. Я дуже люблю гумор і він - зовсім різний, але це, як мінімум, не смішно. Це вульгарно. Ножом Віка розрізала не мене, вона розрізає любов і повагу до всіх своїх і моїх шанувальників", - так відреагувала Слава на пост колишньої колеги.

Сміюха опублікувала відео з тортом у середині листопада. Камінська не пройшла повз образливого жарту і заявила, що вчинок Вікі - невдалий та недоречний піар-хід.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VIKTORIA (@vikanablack)


  • Вікторія не зупинилася і пішла давати інтерв'ю, в яких розповіла, що за 15 років існування гурту "НеАнгели" вона пройшла приниження та глузування з боку колишньої колеги. При цьому співачка заявила, що не тримає образи на Славу і любить її попри все.
  • Слава Камінська у відповідь зробила не менш шокуюче зізнання. За її словами, Вікторія Сміюха била її у живіт, коли вона була вже на 8 місяці вагітності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита