Лайм

Не смішно, а вульгарно. Віка з "НеАнгелів" невдало пожартувала про ворожнечу зі Славою Камінською

Співачка розрізала та з'їла торт з обличчям колишньої колеги

Екс-учасниці гурту "НеАнгели", який припинив своє існування після 15 років на сцені, посварилися через торт.

Вікторія Сміюха опублікувала в Instagram фото та відео, на яких ріже ножем та їсть торт із фотографією Слави Камінської.

Фото: https://www.instagram.com/vikanablack/

"Від шанувальників, почуття гумору яких заслуговує похвали, мені подарували торт, із яким я із задоволенням безжально розправилася. І мені сподобалося! - написала Віка. - Так, навіть якщо хтось поки що не в змозі відпустити цю історію. Навіть якщо у когось поки що не настільки насичене професійне життя, щоб перестати чіплятися за минуле і виїжджати за рахунок інших".

Слава Камінська не пройшла повз образливий жарт і опублікувала в соцмережах відповідь колишній колезі.

"Я дуже люблю гумор і він - зовсім різний, але це, як мінімум, не смішно. Це вульгарно. Ножем Віка розрізала не мене, вона розрізає любов і повагу до всіх своїх і моїх шанувальників, - написала співачка. - Ну що ж, саме так Віка вирішила в черговий раз, але вже символічно висловити свою подяку групі, в якій вона пропрацювала так багато років і це її "дякую" команді, яка так багато для неї зробила".

Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

Камінська заявила, що вчинок Вікторії - невдалий і недоречний піар-хід, і їй слід було б "звільнити свою піарницю".

Фанати "НеАнгелів" тим часом підтримали Камінську.

"Виглядає це дуже негідно і безглуздо, - пишуть у коментарях. - Ви ж були подругами, стільки спільних хітів, і це заслуга двох. Не опускайтеся так низько, це не личить. Нічого хорошого ви собі не зробите, і мені вже гидко це все дивитися. Я розумію, що у шоу-бізнесі це норма, але це низько".

  • Раніше Слава Камінська випустила іронічний кліп, і люди побачили в ньому натяк на колишнього чоловіка – пластичного хірурга Едгара Камінського.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита