Лайм

Не на "Танцях з зірками": Лілія Ребрик розповіла, коли зародився роман із Андрієм Диким

Телеведуча вперше розкрила правду

Лілія Ребрик та Андрій Дикий разом уже 10 років, і весь цей час шанувальники пари були впевнені, що їхній роман зародився на шоу "Танці з зірками", коли ведуча була зірковою учасницею, а хореограф - її партнером. Але насправді це не так. Виявляється, романтичні стосунки почалися трохи пізніше.

Акторка стала героїнею свіжого випуску YouTube-проекту "Зе Інтерв'юер", де вперше зізналася, що вона ніколи не мала службового роману. З майбутнім чоловіком вона справді познайомилася "на роботі", але почуття спалахнули вже після участі у танцювальному шоу.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

За словами Ребрик, для них із Диким головною метою участі у "Танцях з зірками" була перемога, чого не скажеш про продюсерів проекту, які вигадують історії кохання заради рейтингів.

"Нас побрали з перших ефірів, - зізнається Лілія. - Говорили, що між нами якась хімія... Не знаю, що вони там побачили. З першого ефіру нам розповідали, що між нами роман. Я телефонувала Дикому і говорила: "Андрій, будь ласка, тільки не зажай на це, це телебачення". Там якихось екстрасенсів навіть приплели, щоби сказати, що у нас там щось намічається".

І поки глядачі бурхливо обговорювали їхній роман, Андрій та Лілія активно тренувалися. "Ми такі два спортсмени: я - художниця-гімнастка, він - бальний танцюрист, і ми мали мету - виграти. Він досі не може прбачити, що ми посіли друге місце, а не перше", - зізналася Ребрик в інтерв'ю Анатолію Анатолічу.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

За словами телеведучої, на проекті у них із танцюристом були дружні стосунки, вони багато спілкувалися, ділилися один з одним своїми поглядами на життя та розповідали особисті секрети.

Історія кохання почалася через деякий час після завершення "Танців з зірками". Через тиждень після фіналу шоу Лілію запросили вести "Слов'янський базар" та як "фішку" виконати танець з Андрієм Диким. Перед поїздкою до Мінська пара зустрілася, і тоді між ними спалахнула іскра.

З того часу закохані більше не розлучалися, і вже у 2011 році зіграли весілля. Сьогодні Лілія та Андрій – одна з найміцніших та зворушливих пар українського шоу-бізнесу, вони регулярно діляться своїм щастям у соцмережах, публікуючи душевні й теплі фотографії. Подружжя виховує двох дочок: 9-річну Діану та 3-річну Поліну.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

  • Напередодні Нового року "дика сімейка" влаштувала атмосферну фотосесію в стилі family-look та показала кадри своїм дописувачам.
  • Раніше Лілія Ребрик розкрила секрет жіночого щастя. Телеведуча назвала рису, яка найбільше подобається чоловікам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представник Латвії на Євробаченні-2024 співак Dons заспівав українською пісню Teresa & Maria alyona alyona і Jerry Heil - відео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію

ЗМІ повідомили, що Марія Яремчук народила первістка і розкрили стать дитини

Марія Яремчук народила хлопчика на початку травня, заявили ЗМІ - що відомо про життя співачки, яка зникла зі сцени