Лайм

Тіна Кароль повернулася на шоу "Голос країни-12" після сварки із продюсером

Зірка знову виступила на рідній сцені

Нещодавно стали відомі імена нових наставників шоу "Голос країни-12", і співачки Тіни Кароль у цьому списку не виявилося. У минулому сезоні вона заявила, що йде з проекту.

Проте артистка стала запрошеним гостем на зйомках 12-го сезону. Вона прийшла підтримати одну з учасниць та виступила разом із нею на сцені. Про повернення екстренерки повідомив продюсер Володимир Завадюк. Він також опублікував спільне фото з Тіною у своєму Instagram та написав про примирення після сварки. Для цього продюсер використав промовисті емодзі. Хоч іноді буває "гроза", але між нами завжди є "мир", - написав він.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Zavadiuk Volodymyr (@zavaduk)

"Зустрілися сьогодні на тому ж місці, в особливий час, в гримерці. Під час зйомок нового сезону "Голосу країни". Дякую, Тіно, що прийшла підтримати талановиту учасницю, яка написала її пісню. Це буде неймовірний сезон. Тому що так звучить твоя країна!" – підписав знімок Завадюк.

Ведучий "Голосу" Юрій Горбунов також розповів про повернення Кароль на проект та показав спільний кадр із нею. "Несподівана гостя на зйомках "Голосу", - говориться у підписі до фото.

Переглянути цей допис до Instagram

Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Виконавиця вирішила залишити суддівське крісло, бо "не готова брати участь в інтригах та хайпі". "За 9 років я бачила в проекті "Голос" три продюсерські команди. Третя вимагає трохи більше інтриг та хайпу. А я в інтригах та хайпі не готова брати участь, я таки можу дати трохи більше професіоналізму та якості, тому прямо сказала – вам треба звертатися до інших героїв", - висловилася вона із цього приводу. На своє місце знаменитість запропонувала іншу кандидатуру – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлію Саніну. Однак цього не сталося.

  • Раніше Тіна Кароль показала 13-річного сина-спортсмена. Хлопчик вже кілька років навчається у Великій Британії, але знаходить час не тільки для навчання та домашніх завдань.
  • Потім Тіна Кароль розсекретила, якими методами виховує 13-річного сина. Зірка розповіла, як вирішує конфлікти у сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску