Лайм

На шоу "МастерШеф" обрали переможця - хто забрав кулінарний кубок 11 сезону

Проект виграв професійний гравець у покер

Увечері 24 грудня на каналі СТБ вийшов фінальний випуск кулінарного шоу "МастерШеф" і глядачі нарешті дізналися, хто став переможцем 11 сезону. Кому дістався кубок, 300 тисяч гривень та можливість навчання у паризькій школі Le Cordon Bleu – далі у матеріалі.

У суперфіналі за перемогу боролися троє учасників - Владислав, Світлана та Богдан. За правилами шоу, їм потрібно було вибрати концепцію страв та приготувати за 2,5 години закуску, основну страву та десерт. Найбільше суддям сподобалося меню Богдана Шинкарьова, тож перемога дісталася саме йому.

Богдан Шинкарьов Фото: instagram.com/masterchefstb

На сторінці проекту в Instagram сказано, що Богдану 29 років, і родом він із Харкова. Професійний гравець у покер: займається цим вже 10 років і навчає людей. До цього був пов'язаний з гумором та грав у КВК.

Кулінарією захопився відносно недавно. Богдан дуже прискіпливий до ресторанної їжі, йому не подобається, як готують інші. Хлопець вирішив сам освоїти професію кулінара, оскільки вважає, що дуже тонко відчуває смаки та поєднання.

Богдан одружений з дівчиною на ім'я Ірина. Пара зіграла весілля у 2019 році.

Богдан із дружиною Іриною Фото: instagram.com/bohdan_shynkarov

Після виходу фінального випуску в ефір Шинкарьов прокоментував свою перемогу в Instagram.

"Я хотів щось веселе придумати, якось креативно підписати, у своєму стилі. Але на думку приходять лише слова подяки. Друзі, дякую всім тим хто підтримав, стільки приємних слів я отримав у коментарях та в особисті повідомлення за час проекту! Це вже була маленька перемога! Але я вже знав, що на всіх хто за мене вболіває, під кінець, чекає ще й велика", - написав переможець "МастерШеф".

Суперфіналісти шоу "МастерШеф-11" Фото: instagram.com/bohdan_shynkarov

  • Раніше екс-суддя шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ліниві суші у склянці. Готуються вони з тих самих продуктів, що й традиційні, тільки в рази швидше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil