Лайм

На шоу "Україна має талант" обрали переможця - 14-річний школяр вразив вокалом

Артем Фесько отримав найбільше глядацьких голосів

25 грудня у фіналі шоу "Україна має талант" глядачі проголосували за переможця, який одержав головний приз у розмірі 250 тис. грн. Ним став Артем Фесько – 14-річний школяр із селища Попільня Житомирської області.

У фіналі проекту Артем вразив оперним вокалом та потужним виконанням молитви "Ave Maria", яка довела суддю проекту Ксенію Мішину до сліз.

"Я в шоці! Я дуже щасливий і радий! Спасибі людям, які мене підтримали. Для мене "Україна має талант" дуже великий поштовх, щоб здійснити свою мрію. Зізнаюся, були такі моменти, коли я немов розвалювався і переставав вірити в себе, але моя сім'я та команда сильно підтримали мене – дякую їм за це. І я впевнений, що у моїй перемозі є і їхня заслуга теж. Зараз у планах закінчити консерваторію та підкорити музучилище", - розповів хлопчик.

Співати Артема Фесько навчила бабуся, яка працює директором музичної школи. Вона займалася музичною освітою онука з двох років, а вже у шість Артема віддали вчитися до класу вокалу.

У фіналі "Україна має талант" Артем Фесько боровся за перемогу з 10 учасниками, які продемонстрували різні вміння - акробатику, малюнок світлом, пілон. Друге місце дісталося гурту Zapal, у третє глядачі віддали Артему Галісу з Одеси, який співає у жанрі рок-опера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії