Лайм

5 скандалістів на "Україна має талант", яких запам'ятали на роки: відео

Ці учасники були на 100% впевнені в своїх силах

Восени на телеканалі СТБ після 3-річної паузи стартує новий сезон популярного шоу талантів "Україна має талант". За всю історію проєкту на сцені показали сотні різних номерів. І якщо одні учасники вразили суддів і глядачів настільки, що їм аплодували стоячи, то інші влаштовували скандали бо вважали, що їх недооцінюють. theLime вирішив згадати топ-скандалістів.

Оксана Самойлова

У першому сезоні шоу брала участь 29-річна Оксана Самойлова. До приходу на "Україна має талант" дівчина працювала касиром в супермаркеті, але була впевнена, що її покликання - це сцена. На кастингу вона виконала пісню російської співачки Ірини Дубцової "Кому? Навіщо?", проте всі члени журі одноголосно проголосували проти. Однак Оксана Самойлова була настільки впевнена в своїх силах і в тому, що вона добре співає, що вона вступила в словесну перепалку з суддями.

Більш того, через рік Оксана Самойлова знову прийшла на кастинг "Україна має талант", виконала пісню Ірини Білик "Нас немає", а також власний вірш. Але в наступний етап вона так і не пройшла.

Максим Доши

У другому сезоні шоу засвітився 19-річний студент з Одеси Максим Доши, який виконав експериментальний реп. Однак ще до виступу молодий чоловік почав спілкуватися з суддями досить агресивно. Після трьох категоричних "ні", Максим ще більше розізлився і сказав наостанок членам журі: "Я це просто так не залишу". До слова, нещодавно Максим Доши засвітився на телебаченні США. Що правда, як найгірший репер за версією телеведучого Джиммі Феллона.

Ніна Зубко

Не сумнівалася у своїх силах і 20-річна студентка Ніна Зубко, яка також прийшла завоювати шоу "Україна має талант" у другому сезоні. Дівчина виконала пісню Міки Ньютон "Білі коні", ні потрапивши не в одну ноту. І навіть після того, як музика перестала звучати, а судді натиснули червоні кнопки, Ніна продовжувала співати як ні в чому не бувало.

Стас Бевзенко

У четвертому сезоні шоу виступив епатажний 19-річний студент Стас Бевзенко, який вийшов на публіку в дивному образі "міс-мен". На голову молодий чоловік надів капелюх із широкими полями, а сам одягнувся в піджак і зірку замість брюк. Однак судді не оцінили такого креативного учасника.

Ольга Балафі

У 2013 році на кастингу "Україна має талант-5" в Донецьку виступила Ольга Балафі. До шоу дівчина працювала моделлю, але підкорювати суддів вирішила співочим талантом. Для виступу вона вибрала мереживне плаття-ночнушку і пісню групи "ВІА Гра", більш того, виконала досить еротичний танець. Після зауважень членів журі, що її номер - це катастрофа, дівчина не здавалася і продовжувала відстоювати свою думку, назвавши реакцію суддею неадекватною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео