Лайм

Джамала показала чоловіка та підрослих синів у милій домашній фотосесії

Артистка вибрала практичний образ

Джамала встигає не тільки радувати своїх шанувальників музичними новинками, а й регулярно проводить час із сім'єю – чоловіком Бекіром Сулеймановим та двома маленькими синами. Усі разом вони знялися у святковій фотосесії.

Виконавиця поділилася відповідними кадрами на своїй сторінці в Instagram. Щасливі батьки позували з дітьми на дивані. Старшого сина артистка посадила до себе на руки, тоді як молодший зручно вмостився у тата на плечах. На обличчі всіх членів сім'ї сяяла посмішка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Для фотозйомки співачка обрала зручне вбрання: на ній був об'ємний светр молочного кольору та класичні джинси. Свій образ вона доповнила легким макіяжем та розпущеним волоссям. Обранець знаменитості теж з'явився у максимально комфортному одязі: він вибрав сорочку в клітинку та чорні джинси. Сини Джамали позували у светрах з яскравим принтом.

"Чи слухають мої діти музику? Так! Вони слухають super simple songs. Kukuli – дуже крута добірка турецькою. Bulbul – нова розвивалка кримськотатарською. Черепаха-Аха тощо. І, звичайно, мою музику. Я перевіряю на них свої треки", - йдеться у підписі до серії знімків.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, у вересні 2016 року Джамала розповіла громадськості про свого коханого Сеїт-Бекіра Сулейманова. 26 квітня 2017 вона вийшла за нього заміж. А наприкінці листопада співачка заявила про вагітність. 27 березня 2018 року артистка народила первістка, якого назвала Еміром-Рахманом Сеїт-Бекіром ог'ли Сулеймановим. Друге маля з'явилося на світ 19 червня 2020 року - сина батьки вирішили назвати Селім-Гірай.

  • Раніше Джамала показала серію щасливих кадрів із чоловіком на честь його дня народження. На всіх знімках пара випромінює щастя та кохання, а також заряджає позитивом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували