Лайм

Тренери та учасники "Голосу країни" оригінально виконали "Щедрик": кого ми побачимо у 12 сезоні шоу

Дата прем'єри поки не повідомляється

Трохи більше тижня тому телеканал "1+1" розпочав зйомки 12-го сезону вокального шоу "Голос країни", і вже представив перший промо-ролик. Оскільки зйомки проекту відбуваються перед новорічними святами, то відео про новий сезон вийшло святковим.

На кадрах тренери шоу виконують знаменитий "Шедрик" Миколи Леонтовича. Цього року цій пісні, яка є символом Нового року та Різдва у всьому світі, виповнилося 120 років. У записі колядки також взяли участь й вокалісти, які спробують розвернути крісла Наді Дорофєєвої, Потапа, Олі Полякової та Святослава Вакарчука.

Торішній тренер-переможець "Голосу країни" Надя Дорофєєва зраділа вибору пісні для промо-ролика. Співачка сподівається, що святкове відео зарядить глядачів на старт "головного музичного шоу країни".

Потап назвав "Щедрик" гордістю України та головним новорічним символом. "Дуже радий, що ми розпочинаємо 12-й сезон із такого великого твору", - сказав репер.

Для Святослава Вакарчука ця пісня асоціюється з дитинством та Різдвом.

"Це свято для дітей, і в першу чергу, воно про турботу. Дитина знає, що у світі існує той, хто про неї піклується. Це свято мого дитинства. Попри заборони того часу, батьки завжди його влаштовували. І Різдво, це той час, який я намагаюсь провести з сім'єю, великою родиною", - прокоментував лідер гурту "Океан Ельзи".

Тренери шоу "Голос країни-12" Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Дата прем'єри 12 сезону "Голосу країни" поки не повідомляється, але продюсери шоу обіцяють багато сюрпризів: на "сліпі прослуховування" прийде колишній бек-вокаліст Святослава Вакарчука, Оля Полякова заспіває з одним із учасників оперу, також на сцені відбудеться пропозиція руки та серця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу