Лайм

Даша Квіткова зробила пластичну операцію та показала фото після процедури

Дівчина виправила косметичний дефект

Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" та молода мама Даша Квіткова зробила ринопластику. Дівчину не влаштовувала ямка на носі, і вона вирішила прибрати її хірургічним шляхом. При цьому форму носа вона змінювала.

Про операцію дружина Нікіти Добриніна розповіла не відразу, на 6-й день після процедури блогер опублікувала в Instagram фотографію з тейпами на обличчі та поділилася своєю "спонтанною" історією.

Фото: instagram.com/kvittkova

Квіткова зізнається, що спочатку сумнівалася, чи варто розповідати про пластику у своєму блозі, адже ніхто з підписників не бачив її косметичного дефекту - ямку Даша успішно "заповнювала" філерами. Але згодом вирішила бути чесною.

"Мене нос влаштовував, але часто заповнювати ямочку не можна було. І ось, як справжня дівчина, я прийняла рішення, що зроблю рино, і раз і назавжди закрию питання з ямочкою. Хоча, насправді, я взагалі приходила до лікаря з питанням про груди, але про це пізніше, - поділилася Квіткова. - Мені ніс не дробили, візуально він не змінився, форма залишилася та ж. З'єднали хрящі та вуаля. Заснула і прокинулася з оновленим носиком".

У "сторіз" дівчина показала, як її ніс виглядав до пластики, а також показала фото, зроблене одразу після процедури. Ринопластику Даші зробив топовий пластичний хірург Едгар Камінський - колишній чоловік солістки "НеАнгелів" Слави Камінської.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

  • Раніше Даша Квіткова та Нікіта Добринін влаштували гарячу фотосесію та довели, що молоді батьки теж можуть виглядати сексуально.
  • Нікіта Добринін розповів про досвід партнерських пологів та розвінчав популярний міф. Під час народження первістка герой "Холостяка-9" був поряд із дружиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші