Лайм

Як летить час: Лідія Таран показала дочку-підлітка на милому новорічному фото

Василина стає схожою на свою зіркову маму

Перед Новим роком Лідія Таран із донькою повторили фотографію чотирирічної давності - 44-річна телеведуча та 14-річна Василина сфотографувалися біля святкової ялинки. І якщо зіркова мама анітрохи не змінилася, то дівчинка помітно підросла та погарнішала.

Ведуча новин опублікувала в Instagram два знімки з різницею у 4 роки, зазначивши, як швидко летить час. "Старі фотографії.. Інколи лише по них і помічаєш, як стрімко летить час. Знайшла цю світлину, зроблену 4 роки тому, омайгад! Ніби вчора! І спробувала відтворити її з тими ж учасниками", - написала Лідія.

Лідія Таран із дочкою Фото: instagram.com/lidiyataran

Дописувачі були здивовані, як змінилася Василина, чого не змогли сказати про її маму. Багато хто зазначив, що роки Лідію зовсім не торкнулися.

"Ого, яка Вася доросла", "Донечка подорослішала, а мама така ж", "По Васі видно, що трохи часу промайнуло, а по мамі цього взагалі непомітно", "Ви не змінилися зовсім", "Якби не Вася, не зрозуміла б у чому прикол. Ви така сама, роки на Вас не помітні", - пишуть коментатори під постом.

Лідія та Василина 4 роки тому Фото: instagram.com/lidiyataran

Лідія Таран народила Василину у 2007 році від Андрія Доманського, з яким жила у цивільному шлюбі до 2010 року. Наразі телеведучий одружений із Мариною Доманською, з якою виховує двох спільних дочок.

Андрій Доманський із трьома доньками: Ладою, Василиною та Кірою Фото: instagram.com/andreydomanskyi

  • У листопаді цього року Лідія Таран потрапила у ДТП на одній із вулиць Києва - таксі, в якому їхала ведуча, спалахнуло. Вона залишилася живою завдяки реакції водія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024