Лайм

Як Світлана Лобода виглядала у 7 років: співачка зворушила фанатів архівним фото

Зірка з'явилася у яскравому вбранні

Світлана Лобода, у якої є заміський будинок під Києвом, здивувала шанувальників рідкісним знімком. Вона привітала свою аудиторію з новорічними святами та опублікувала кадр, зроблений ще в 1990 році.

Відповідне фото з'явилося на сторінці артистки в Instagram. Юна дівчинка позувала поряд із Дідом Морозом. Вона була в довгому білому вбранні з високим коміром, а на голові майбутньої зірки виднівся об'ємний аксесуар. "З Новим Роком! Усього найкращого нам у 2022!" - йдеться у підписі до знімку.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Фанати були зворушені побаченим і наголосили, що Світлана Лобода дуже схожа на свою маму. Також вони побажали виконавиці ще більше нових досягнень та приємних моментів у 2022-му році. "Як сильно ви тут схожі на маму! З Новим роком!", "З Новим роком! Нових хітів та щастя", "Яка красива дівчинка", "Єва так на вас схожа!", "Ну що за мила дівчинка-Світланка?", "Єва дуже на вас схожа! З Новим роком", "Яка гарна сукня на той час... Вона просто чудова", "Янголятко", "Красуня", "Дуже мила", "Боже, яка мила дитина", - висловилися користувачі в мережі.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Нагадаємо, Світлана Лобода 18 народилася у жовтні 1982 року у Києві в сім'ї Сергія Васильовича Лободи та Наталії Василівни Лободи. Майбутня знаменитість закінчила музичну школу за класами фортепіано, диригування та академічний вокал. У 2009 році представляла Україну на "Євробаченні", де посіла 12 місце. На даний момент вона живе на дві країни - Росію та Україну. Виховує двох дочок - Євангеліну (9 квітня 2011 року) та Тільду (21 травня 2018 року).

  • Раніше Світлана Лобода показала ніжні фото з дітьми. На першому знімку зіркова мама обіймає обох дівчаток, а на другому зображена лише з Тільдою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників