Лайм

Змінила моє життя: Світлана Лобода привітала молодшу дочку-іменинницю і показала ніжні фото

Сьогодні Тільді виповнюється 2 роки

21 травня день народження відзначає молодша дочка Світлани Лободи - Тільді виповнюється 2 роки. Співачка привітала свою дитину в cоцмережах і показала, як дівчинка підросла.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала дві ніжні фотографії. На першому знімку зіркова мама обіймає іменинницю та її сестричку, а на другому зображена тільки з Тільдою. Обличчя молодшої дівчинки співачка як і раніше не показує.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

"Сьогодні 2 роки з дня народження моєї молодшої донечки Тільди. Вона змінила моє життя, наповнила її енергією чистої любові і абсолютною впевненістю в тому, що ми нескінченні. З днем народження, донечка", - написала Лобода.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Нагадаємо, що Світлана Лобода приховує не тільки обличчя Тільди, але й не називає ім'я батька дівчинки. Офіційно співачка не заміжня, а в пресі як і раніше гуляють лише чутки про те, що батьком дівчинки міг бути лідер німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. Сама артистка особисте життя не коментує.

  • Світлана Лобода знову подумує про поповнення в родині. Зокрема, співачка не проти народити в майбутньому хлопчика. Можливо, і не одного.
  • Раніше Світлана Лобода відсвяткувала день народження. Своє 37-річчя артистка зустріла в компанії близьких друзів, серед яких був і соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.