Лайм

Як українські зірки відсвяткували Новий рік: милі сімейні фото

Деякі селебріті вже побували біля головної ялинки

Більшість українських знаменитостей відзначали Новий рік у компанії найближчих людей. Вони всі без винятку підібрали яскраве вбрання, прикрасили новорічні ялинки, після чого влаштували сімейні фотосесії та поділилися результатом.

Танцівниця Ілона Гвоздьова прихід Нового року святкувала з рідними людьми – чоловіком та дітьми. Вони нарядили пишну ялинку, біля якої потім всі разом сфотографувалися.

Український радіоведучий Анатолій Анатоліч також відзначив Новий рік у домашній обстановці. Вся сім'я для свята обрала яскраве вбрання: дочки ведучого позували в червоно-зелених костюмах і різдвяних шапках, його дружина з'явилася в стильній сукні, тоді як сам шоумен віддав перевагу зручному спортивному одягу.

Настя Каменських та Потап для новорічної фотосесії обрали ідентичні вбрання: темно-сині джинси та світло-блакитні светри. Вони позували біля гарної ялинки, прикрашеної у червоному та золотому кольорах.

Співачка Світлана Тарабарова відзначала Новий рік у затишній домашній атмосфері. Разом із чоловіком та двома дітьми вона влаштувала фотосесію біля новорічної ялинки.

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик для свята обрала вишукане вбрання: вона з'явилася у блузці молочного кольору та спідниці з атласної тканини. Її чоловік і діти з'явилися в одязі таких же відтінків – молочному та бежевому.

Подружжя Наталя Денисенко та Андрій Федінчик 1-ше січня провели біля головної новорічної ялинки в Києві. Вони позували на сімейному знімку з променистими посмішками.

Українська прима-балерина Катерина Кухар та її чоловік позували біля зеленої красуні у балетному одязі.

Акторка Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк вирішили заряджатися новорічним настроєм біля головної ялинки країни. Вони зробили селфі на Софіївській площі.

Катя Осадча та Юрій Горбунов у новорічну ніч були ведучими на корпоративі, але навіть це не завадило зірковим батькам бути поряд із дітьми. Уся сім'я позувала у Буковелі біля святкової ялинки.

Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова зустріли Новий рік на вечірці у Яремче.

Артистка Софія Ротару відзначила Новий рік у родинному колі. У соціальних мережах вона виклала фотографію, на якій позувала біля різдвяного дерева з найближчими людьми - сином, невісткою та онуками.

  • Подивіться, як виглядають найкрасивіші ялинки 2022 року. Якщо у нас новорічна красуня асоціюється з різнокольоровими іграшками, довгими гірляндами та ошатними стрічками, то в інших куточках світу її зовнішній вигляд може дещо відрізнятися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували