Лайм

19-річний Роман Сасанчин забрав дружину з новонародженою дочкою з пологового: милі фото з виписки

Крихітка Елізабет з мамою вже вдома

Переможець вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни-10" Роман Сасанчин став татом напередодні Нового року, і вже за три дні забрав дружину та новонароджену доньку додому.

Новоспечений батько показав в Instagram кілька фотографій з виписки з пологового та подякував лікарям, які "виконали свою роботу на найвищому рівні". Роман зазначив, що незважаючи на всі складнощі, з якими вони зіткнулися під час пологів, Іванна та малеча повернулися додому абсолютно здоровими та щасливими.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

Як відомо, 23-річна дружина виконавця не змогла народити самостійно - Іванні зробили кесарів розтин. Молода мама пояснила, чому лікарі вирішили її оперувати.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

"У мене перейми були дуже болючими, а відкриття не було взагалі. А також було маловоддя. Пізніше почала мучитися дитинка. У неї почало подати серцебиття, а потім різко підніматися. Були дуже сильні стрибки. І це повторювалося неодноразово. І щоб не травмувати дитину, вирішили зробити кесарів", - розповіла обраниця Романа у себе в "сторіз".

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

Молоді батьки не приховуть обличчя доньки, і одразу після народження показали її дописувачам. Також пара розсекретила й ім'я дівчинки - Елізабет.

Фото: instagram.com/perinatal_center_ternopil

  • Роман Сасанчин одружився у грудні 2021-го, коли Іванна була вже на 9 місяці вагітності. Пара почала зустрічатися у 2020 році і, незважаючи на юний вік, обидва з нетерпінням чекали на появу доньки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії