Лайм

Надя Дорофєєва в яскравому купальнику вразила рельєфним пресом

Знаменитість любить дивувати свою аудиторію

Надя Дорофєєва вирішила відновити сили після зйомок 12-го сезону шоу "Голос країни", де вона зайняла суддівське крісло, і вирушила відпочивати до Мексики. Артистка показала, як проводить час, а також встигла похвалитися підтягнутою фігурою.

У своєму блозі в Instagram виконавиця виклала відповідний знімок. Вона з'явилася в бікіні яскравого кольору та позувала на борту басейну. Уважні шанувальники помітили, що Дорофєєва регулярно займається спортом, адже її рельєфному пресу та струнким ногам можна лише позаздрити.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Забери сонце із собою…", - загадково підписала кадр співачка. Вона позувала із заплющеними очима, тримаючись руками за голову. Розпущене волосся Надія зібрала на потилиці за допомогою зручної шпильки.

"Який прес у Надії!", "Красуня", "Надя, ти шикарна! Я тебе дуже обожнюю", "Найкрасивіша", "Який класний купальник", "Я бачу два сонця на фото", "Це нереально красиво", "Неймовірний прес", "Ну що за гарна талія?!", "Надя, твій прес просто кайф", "Мила", - написали в коментарях під публікацією захоплені фанати.

У Мексику зірка поїхала разом із своїм обранцем Володимиром Дантесом. Пара насолоджується романтичною поїздкою, а також ділиться яскравими фотографіями з відпустки у соціальній мережі Instagram.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва родом із Сімферополя. У січні 2010 року переїхала до Києва, де незабаром стала учасницею гурту "Время и Стекло". У грудні 2020 року заявила про старт сольного проекту DOROFEEVA. В липні 2015 року вийшла заміж за українського співака та телеведучого Володимира Дантеса.

  • Надя Дорофєєва показала нову зачіску на шоу "Голос країни-12". Вона позувала з довгим прямим волоссям шоколадного відтінку і трендовим чубчиком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували