Лайм

Нічого не можна робити: Володимир Дантес розповів, як лікується після струсу мозку

Артист вийшов на зв'язок зі своїми підписниками

Український виконавець Володимир Дантес розповів про своє самопочуття після струсу мозку. У своєму Instagram співак опублікував stories, в якому йдеться про те, що лікарі рекомендують йому найближчим часом залишатися вдома.

Дантес уточнив, що після травми фахівці на деякий час заборонили йому дивитися телевізор, читати і навіть слухати гучну музику.

"Прописали сидіти вдома... Ось прокинувся. Ходив по будинку... Перемив увесь посуд, хоч і посудомийка є... Витер стіл, тепер сиджу. У планах ще полежати, посидіти біля вогнища і збожеволіти!" - розповів детальніше Володимир.

Також артист прикріпив знімок, на якому позував у спортивному одязі. Він сидів на підлозі і в цей момент сфотографував себе у дзеркалі.

Пізніше знаменитість виклав stories, у якому показав, що "приготував суп і пішов далі лежати". "День неймовірно летить! Я ось приготував гречаний суп із курочкою. І пішов далі лежати", - сказав артист.

Нагадаємо, після святкування дня народження кліпмейкерки Тані Муіньо, яке проходило в Одесі, Дантес знепритомнів і сильно вдарився головою.

Виконавець разом зі своєю дружиною Надією Дорофєєвою поїхав до лікарні, де у нього діагностували струс середньої тяжкості. Подружжя відразу вирушило додому до Києва, а Дантес заявив, що найближчим часом "випадає з активного життя".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля