Лайм

Настя Каменських показала фігуру в бікіні на відпочинку в Мексиці

Співачка регулярно балує підписників новим контентом

Настя Каменських любить дивувати своїх шанувальників пікантними фотографіями, на яких демонструє свої принади. Цього разу вона показала сонячні знімки, зроблені під час відпустки у Мексиці.

Артистка опублікувала відповідні кадри у блозі в Instagram. На одному з фото вона з'явилася у бікіні з яскравим принтом. Розпущене волосся і кілька аксесуарів зробили її образ легким та загадковим. На іншому знімку Каменських позувала у костюмі з легкої тканини: короткі шорти та блуза з ефектним вузлом у зоні декольте вдало підкреслили її форми.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

Також виконавиця зізналася, чому Мексика залишається для неї однією з найулюбленіших країн для відпочинку: "Мексика для мене - це про душевне зцілення, наповнення та очищення душі і тіла. Про великий крок до звільнення - від страхів, забобонів, комплексів, болю. Про усвідомлення краси та цінності життя. Про любов до себе і до життя. Ця країна, стала одним із місць, де я особливо це відчуваю!" – написала знаменитість.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

Фанати були в захваті від побаченого, тому в коментарях під яскравими кадрами написали безліч компліментів: "Красива!", "Супер", "Яка красуня, просто дух захоплює", "Молодець! Дивишся і жити хочеться", "Настя, ти вогонь" , "Шикарна", "Як завжди супер", "Класні фоточки", "Яка ж ви гарна", "Богиня".

Нагадаємо, Настя Каменських – українська співачка, акторка, ведуча, суддя та наставниця українського вокального шоу "Х-Фактор". З 2017 виступає під псевдонімом NK. У 2006 році разом із Олексієм Потапенком створила дует "Потап і Настя", який проіснував до 2017 року. У 2019 році вона вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil