Лайм

Де українські зірки відпочивають після Нового року: яскраві сімейні фото

Знаменитості показали, як проводять відпустку

Відзначивши Новий рік-2022 у родинному колі або на корпоративах, українські знаменитості вирушили у відпустку. Січневі вихідні багато з них вирішили провести в теплих країнах, частина віддала перевагу лижам, а деякі махнули до батьків у рідні міста.

Зірки діляться яскравими фото та відео з відпочинку, інтригують екзотичними локаціями та показують свої родини у повному складі.

Початок 2022 року сім'я Влада Ями зустріла у Мексиці. Хореограф та його дружина Лілія публікують в Instagram барвисті фото із країни вічного літа. Пара показала сонячний пляж і стародавнє поселення Майя у місті Тулум.

Влад Яма із дружиною Лілією Фото: https://www.instagram.com/vladyama_official/

"Доторкнулися до тисячолітньої історії цивілізації Майя. Заворожує", - захопився Яма.

Син Влада Ями Леон Фото: https://www.instagram.com/vladyama_official/

Екс-вокалістка "НеАнгелів" Слава Камінська проводить новорічну відпустку у Туреччині. У компанії подруги співачка розслабляється у розкішному готелі на курорті Белек (Анталія).

Слава Камінська Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

"Січень у Белеку зустрів нас нереальною погодкою (+21) і басейнами з підігрівом води до 29 градусів. Накупавшись і спіймавши зимову засмагу, ближче до вечора хочеться погрітися у гарячій сауні або в хамамі. Після трохи розслабитися на масажі, а ввечері на нас чекає смачна вечеря та шоу-програма", - написала Камінська.

Січнева погода у місті Белек Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

Лілія Ребрик перші дні нового року вирішила провести у компанії найближчих людей. Телеведуча з чоловіком та дітьми вирушила не за моря, а до Чернівців, де живуть батьки Лілії. Зірка показала затишні фото біля ялинки та сімейну прогулянку святково прикрашеним містом.

Лілія Ребрик із чоловіком, дітьми та батьками Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

"Ми шукаємо і знаходимо своє натхення коло батьків, поруч з ними, щоб як у дитинстві: шалено ароматно пахне з кухні, значить, там щось чаклує мама і дітям до неї зась! Поруч з дітьми метушиться тато, розгортають новорічні подарунки - їх дбайливо і з коханням поклали ще у новорічну ніч під ялинку спеціально для нас! І цього так не вистачає у дорослому заклопотаному житті!" – поділилася Ребрик.

Сім'я ведучої відпочиває у Чернівцях Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

"Міс Україна-2021" Олександра Яремчук після Нового року полетіла до австрійських Альп. Королева краси показала в Instagram красиві гірські краєвиди Тіролю і стильний зимовий лук на тлі засніжених вершин.

"Міс Україна-2021" Олександра Яремчука Фото: https://www.instagram.com/yaremchuuk/

Новорічну ніч Катя Осадча і Юрій Горбунов провели у Буковелі, а після свята вирушили до Яремче. Телеведучий показав миле селфі із дружиною на тлі бурхливого каскадного водоспаду Пробій на річці Прут. "Новорічний, гуцульський привіт із Яремче", - написав Горбунов.

Юрій Горбунов та Катя Осадча в Яремчі Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

Ведучий Тимур Мірошниченко із дружиною Інною зимову відпустку проводять на Шрі-Ланці. Пара публікує у соцмережах гарячі фото на пляжі невеликого прибережного містечка Ахунгалла, де разом із ними відпочиває журналістка Раміна Есхаксзай із нареченим-юристом Євгеном Проніним.

Тимур Мірошниченко з дружиною Інною, ведучою Раміною Есхакзай та її нареченим Фото: https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko/

"Не впевнена, що найближчими днями ми побачимося з вами інакше як у купальниках, з мокрим волоссям та піском скрізь! А взагалі, Шрі-Ланка - однозначно найяскравіше місце з усіх, що ми бачили. Тут уже накладені фільтри барвистості та яскравості. Ніяк не можу звикнути, що тут таааак гарно!" - захопилася дружина телеведучого, на фігурі якої зовсім не відклалося народження двох дітей.

Телеведучий із дружиною відпочиває на Шрі-Ланці Фото: https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko/

Діма Монатік із дружиною та синами зустрів Новий рік у США та проводить відпустку у сонячній Флориді. У місті Майамі сім'я відвідала безліч популярних туристичних локацій, включаючи Діснейленд, тематичний парк Santa's Enchanted Forest, Музей Графіті та інші визначні пам'ятки.

Монатік із синами Фото: https://www.instagram.com/monatik_official/

Телеведуча Іванна Онуфрійчук після медового місяця на Мальдівах разом із чоловіком-мільйонером вирушила на елітний гірськолижний курорт Куршевель. "Сім'я. Гори. Сонце. Лижі. Ідеальний початок 2022 року", - підписала вона фото на тлі французьких Альп.

Фото: https://www.instagram.com/ivannaonufriichuk/

Віктор Павлік із дружиною Катериною Репяховою новорічні вихідні проводять у Буковелі. Пара любить активний відпочинок, тому приїхала кататися на лижах разом із маленьким сином Михасиком. Поки мама Репяхової доглядає хлопчика, подружжя підкорює засніжені схили.

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

Леся Нікітюк вирішила не винаходити велосипед і просто добряче відпочила після свят. Зірка вирушила на спа-курорт у Трускавці, де проходить різноманітні косметичні процедури, гуляє на свіжому повітрі та п'є мінеральну воду. "Тут так швидко "лікують". Я вже бадьора та свіжа, як мамина черешня", - поділилася артистка.

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Після Нового року-2022 Настя Каменських та Потап вирушили у зимову відпустку. Поки що співачка лише дражнить фанатів фотографіями блакитного океану в Instagram-історіях, але раніше в інтерв'ю вона говорила, що планує відпочити у Мексиці.

Фото: Instagram

"Після свят ми завжди вирушаємо у відпустку. Планую провести її в Мексиці - я дуже люблю латиноамериканську культуру та музику, вона надихає мене та заряджає особливим вайбом", - розповідала Каменських.

Фото: Instagram

Переможець шоу "Танці зі зірками-2021" Артур Логай із дружиною Євгенією теж відлетіли у відпустку після Нового року. Пара поки не розкриває локацію, але актор вже публікує в Instagram-історіях відео гарного заходу сонця над морем і сонячного пляжу.

Фото: Instagram

Подорож подружжя була непростою: у них був довгий нічний переліт, під час якого одному з пасажирів літака стало погано.

Фото: Instagram

  • Після Нового року відпустку у теплих країнах проводять не лише українські знаменитості. Раніше 55-річна Сальма Хайєк вразила фігурою у купальнику на тлі яскравого літнього краєвиду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі