Лайм

Пішла від безсилля щось змінити: Ксенія Мішина про болісний розрив з Олександром Еллертом

Перша "Холостячка" не змогла побудувати гармонійні стосунки з переможцем шоу

Ксенія Мішина оголосила про розрив з Олександром Еллертом влітку минулого року, проте остаточний розрив стався близько трьох місяців тому. Весь цей час пара то сходилася, то розходилася: акторці було складно одразу поставити крапку, оскільки пішла зі стосунків із почуттями.

"У нас постійно були гойдалки. Мені теж було важко відійти. Я не пішла без почуттів, я пішла від повного безсилля щось змінити", - сказала перша українська Холостячка в інтерв'ю DOROTYE. При цьому точну причину розриву артистка, як і раніше, не називає.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія не хоче "виносити сміття з хати", оскільки вважає, що особисте має залишатися особистим. Мішина, яка регулярно ділилася своїм щастям з Еллертом у соцмережах, зізнається, що ніхто не знає, якою парою вони насправді були. Усі свої сварки вони ніколи не виносили на публіку.

"Я не кажу про те, що в нашій парі не було щастя. Було кохання, були чудові стосунки, але було і багато чого іншого, чого ти не покажеш у своєму Інстаграмі. Люди судять за Інстаграмом. Я ніколи, ні за яких умов не виставлятиму якийсь бруд. Я можу виставити допис, сказати про те, що закінчила свої стосунки, щось трохи прояснити, тому що я відчуваю відповідальність перед своєю аудиторією, тому що я будую стосунки на очах у своєї аудиторії. Я не можу залишити людей поза увагою, які спостерігали за нашою історією", - каже акторка.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Після цього досвіду Ксенія більше не хоче публічно будувати свої стосунки "Це дуже важко, - зізнається вона. - Тебе поливатимуть брудом, не знаючи, що відбувається насправді. Я не хочу комусь щось розповідати, доводити. І навіть якщо я розповім, все одно знайдуть до чого прикопатися... Навіщо мені це треба? Моє особисте життя закрите. Я зрозуміла, що більше не хочу публічності своїм стосункам".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші