Лайм

Ксенія Мішина раптово оголосила про розставання з Олександром Еллертом: Це моє остаточне рішення

Обранець акторки відреагував на її публічну заяву

Героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розірвала стосунки з Олександром Еллертом, якого обрала у фіналі реаліті. Своє рішення акторка озвучила в Instagram.

"Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинен мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення", - оголосила артистка.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Що стало причиною розриву, Мішина не говорить, але зазначає, що якби вона писала книгу про цей рік свого життя, на неї б зняли драму.

"Я довго займаюся своїм духовним життям, працюю зі своїми емоціями, вчуся любити і приймати любов, вчуся радикальному прощенню цього світу, але сьогодні я зрозуміла, що зраджувати себе і свого сина я більше не можу. Це кінець", - додала зірка.

В кінці публікації Ксенія звернулася до своїх дописувачів з проханням не ставити їй ніяких запитань, а підтримати її своєю тишею. Коментарі до посту акторка відключила.

Еллерт після заяви Мішиної опублікував неоднозначний пост зі скріншотом з Вікіпедії, в якому пояснюється, що таке драма. Публікацію Олександр підписувати не став.

Фото: instagram.com/ellert_a

У коментарі набігли шанувальники пари, які не можуть повірити в їх розрив. Вони сподіваються, що Ксенія і Олександр помиряться, адже у них "контракт" на все життя.

"Як би не було, ми всі сподіваємося що ви помиріться і все налагодиться. Ваша зустріч не випадкова ... Дай Бог як Ви і хотіли "контракт" буде не лише на це життя, а й на всі наступні", - написала одна з дописувачок.

"Що б не сталося ми все приймемо і зрозуміємо. Це ваше життя, але ми все ж сподіваємося що знову зійдетесь. Будемо раді якщо контракт на все життя ніхто не відміняв", - написала інша.

Інші припустили, що Еллерт та Мішина вирішили розіграти шанувальників, і що тепер вони не просто закохана пара, а чоловік і дружина: "Я звичайно сподіваюся що вас немає зараз як пари, яка зустрічається, а ми вас зустрінемо як чоловіка і дружину", "Мені здається ви одружилися".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

  • Нещодавно Мішина та Еллерт зробили парні символічні татуювання. На ногах пари з'явилися маленькі сердечка - у Ксенії червоного кольору, а Олександр вибрав зелений.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита