Лайм

Сама винна: Jerry Heil зацькували в мережі після скарги на переслідування фаната

Артистка не стала мовчати і відповіла

Співачка та блогерка Jerry Heil (Яна Шемаєва) поскаржилася на цькування в мережі через переслідування набридливого шанувальника. Артистці протягом тривалого часу надходили повідомлення сексуального характеру від невідомого чоловіка.

Коли фанат дізнався декілька днів тому, що виконавиця їде до Львова на фан-зустріч зі своїми слухачами, то заявив у смс, що теж прийде. Зірка змушена була викликати поліцію, щоб убезпечити себе від настирливої уваги. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Проте поведінка співробітників правоохоронних органів розчарувала співачку: "Поведінка поліції під час інциденту створювала сюрреалістичну атмосферу. Фрази "Так а що, Вам зять не треба?" (це враховуючи те, що хлопець цей у монолозі написав, що не міг тричі потрапити в Україну під час цієї подорожі, але втретє прикордонник, за його словами "зжалився"). Закон ніяк не захищає і не допомагає. Звідси і поведінка поліції - вони просто не знають, як допомогти", - висловила свою думку Яна.

Реакція поліції на інцидент – не єдине, що засмутило артистку. Користувачі також не стали мовчати і почали активно обговорювати ситуацію з переслідуванням. Деякі написали, що "вона сама винна у тому, що сталося, тому що не потрібно направо і наліво говорити про особисте".

Фото: instagram.com/thejerryheil

Jerry з такою точкою зору категорично не згодна: "Найбільше дивує, що підписниці каналу "Зірковий шлях" сказали: "Сама винна – не треба так багато говорити про особисте". Питання: які тепер фото я маю, а які не маю права публікувати? Яку інформацію дівчина повинна замовчувати, щоб почуватися в безпеці? Інтернет розвивається, різні особистості відчувають тут свою свободу - а закону, який би дав дівчатам, жінкам і чоловікам теж почуватися в безпеці - досі немає!" – заявила Яна.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Також співачка зізналася, що вперше зіткнулася з інтернет-переслідуванням у 13-річному віці: "Йдеться про найважливіше - про що мовчать мільйони жінок. Те, про що і я не могла сказати у 13. У середній школі інтернет-переслідувач, а за сумісництвом мій сусід, почав надсилати мені повідомлення сексуального характеру. Писав такі речі, що я почала боятися ходити тією вулицею до школи", - сказала она.

Знаменитість підсумувала, що зараз у неї вже є особиста охорона. Вона вирішила знову підняти тему інтернет-переслідування, щоб дівчата не боялися говорити про це відкрито і відчули себе у безпеці.

  • Раніше Jerry Heil зіграла весілля сама з собою і розповіла фанатам про сологамію. У коментарях думки користувачів мережі розділилися: одні оцінили її жарт, інші лише покрутили біля скроні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля