Лайм

У київських "нетрях": Слава Камінська влаштувала незвичайну фотосесію у весільній сукні

Зірка виглядала яскраво

Співачка Слава Камінська любить дивувати своїх фанатів, тому і цього разу приготувала для них особливий сюрприз. Вона знялася у незвичайній фотосесії, для якої приміряла розкішну весільну сукню.

Відповідні кадри виконавиця виклала у своєму блозі у Instagram. Слава позувала у довгому білому вбранні, декорованому великими каменями та стразами, а ефектний виріз у зоні декольте додав її образу ще більше пікантності. "До весілля заживе", - загадково підписала серію весільних знімків зірка.

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Реакція на фотосесію виявилася непередбачуваною: поки одні шанувальники захоплювалися яскравим вбранням артистки, інші розкритикували її за не зовсім вдалий вибір локації для зйомки. Деякі користувачі написали, що до вибору місця для фотосесії варто підходити ретельніше, адже "київські нетрі" зіпсували все враження.

"Королева краси! У київських нетрях...фон взагалі не айс", "Задній фон просто жахливий", "Дуже красиво! Тільки ось фон не дуже", "Фон звичайно... Ім'я вулиці Осиповського", "Так, фон підкачав. Образ дуже гарний. Хоч би ялинки знайшли", "Снігова королева", "Що знову?", "Коли весілля?", "Чого не зробиш заради гарних фото? Нехай усі бачать, що робота артиста зовсім не з легких", - висловилися люди із цього приводу.

Камінська вирішила не мовчати і відповіла на коментарі з приводу не зовсім вдалого фону: "Це фешн", - написала виконавиця.

Фото: instagram.com/babaslavka

Нагадаємо, Слава Камінська - українська співачка, колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели", дизайнерка та інста-блогерка. Після розпаду колективу заявила про старт сольного проекту. У березні 2021 року вийшла сольна пісня під назвою "911", незабаром також представила відео на цю пісню. Двічі була заміжня: першим чоловіком був київський бізнесмен Євген, другий - пластичний хірург Едгар Камінський. У другому шлюбі народила двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру. З Едгаром Камінським офіційно розлучилася у 2019 році, проте прізвище ексобранця вирішила залишити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого