Лайм

Гурт "НеАнгели" припиняє своє існування через 15 років кар'єри

Першою про це повідомила Слава Камінська

Український поп-гурт "НеАнгели" припиняє своє існування через 15 років кар'єри. Про це на особистій сторінці в Instagram повідомила одна з її учасниць - Слава Камінська.

"Ми завжди були разом. Це були прекрасні (але іноді такі ж важкі) 5475 днів, - написала Камінська. - 15 років, 5 альбомів, понад 20 кліпів, купа номінацій та статуеток - все на двох".

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Слава Камінська (@babaslavka)

У своєму пості солістка також вказала, що слово "розпалася" не зовсім вірно характеризує рішення гурту попрощатися. "НеАнгели" - вже історія. Ми з Вікою пов'язані назавжди, просто далі ми йдемо нарізно".

Гурт "НеАнгели" в 2006 році зібрав продюсер Юрій Нікітін. Її учасницями стали співачки Слава Камінська та Вікторія Смеюха. За роки кар'єри гурт випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаєшь", "Сережа" та інші.

Останні кілька років у ЗМІ та соцмережах ходили чутки про непрості стосунки Слави Камінської та Вікторії Смеюхи. Самі співачки це не коментували, а на сцені залишалися кращими приятельками. Причина конфлікту солісток невідома.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита