Лайм

Меган Фокс виходить заміж - актриса заручилася через 4 місяці після розлучення з колишнім

Закохані зустрічаються вже понад рік

Американська акторка та модель Меган Фокс зібралася заміж через кілька місяців після офіційного розлучення з актором Брайаном Остіном Гріном. Її новим обранцем став музикант Machine Gun Kelly (справжнє ім'я – Колсон Бейкер).

Видання Page Six пише, що Бейкер зробив своїй коханій пропозицію під час їхнього відпочинку в готелі Ritz-Carlton Dorado в Пуерто-Ріко.

Фото: instagram.com/meganfox

"Ми хотіли магії. Ми не помічали болю, з яким зіткнемося разом за такий короткий період часу. Не підозрюючи про велику працю і жертви, через які доведеться пройти, ми просто були п'яні нашим коханням. Через півтора роки, пройшовши разом через пекло та насміхавшись більше, ніж я коли-небудь могла собі уявити, він запропонував мені вийти за нього заміж. І так само, як і в кожному житті до цього, і в кожному житті, яке піде за ним, я відповіла "так", - написала про радісну подію Фокс у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/meganfox

Фото: instagram.com/meganfox

Відомо, що Келлі звернувся за допомогою до ювеліра Стівена Вебстера, щоб той створив обручку в стилі "toi et moi" (ти і я) з діамантом для себе та смарагдом для своєї нареченої. "Два камені грушоподібної форми встановлені "на двох магнітних смугах, які з'єднуються разом, як дві половинки однієї і тієї ж душі, утворюючи темне серце, яке є нашим коханням", - розповів детальніше музикант.

Фокс та Келлі познайомилися у березні 2020 року на зйомках фільму "Північ у просо". Офіційно пара оголосила про романтичні стосунки у липні 2020 року – відтоді вони нерозлучні. Поїздка до Коста-Ріки, де вони пробували аяуаску (відвар переважно з двох рослин: psychotria viridis (чакруна) та banisteriopsis caapi (ліана) "серед джунглів", не стала винятком.

Фото: instagram.com/meganfox

Нагадаємо, що у листопаді 2020 року Меган Фокс подала на розлучення з Брайаном Остіном. Офіційно їх розлучили лише у жовтні 2021 року. Експодружжя має трьох синів: Ноа Шеннон Грін (27 вересня 2012), Боді Ренсом Грін (12 лютого 2014) та Джорні Рівер Грін (4 серпня 2016).

  • Меган Фокс і Кортні Кардаш'ян знялися топлес у рекламі нижньої білизни. Подруги об'єдналися для сміливої фотосесії Skims.
  • 'Меган Фокс у прозорій сукні, Біллі Айліш у светрі та інші епатажні образи червоної доріжки MTV VMA 2021. На церемонії нагородження зірки хизувалися в найнезвичайніших вбраннях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо