Лайм

Завжди буду її любити: Брайан Остін Грін підтвердив розставання з Меган Фокс

Чутки про розрив зіркової пари підтвердилися

Брайан Остін Грін і актриса Меган Фокс більше не разом. Про це зірка серіалу "Беверлі-Хіллз" розповів в своєму подкасті після того, як фото його дружини і репера Machine Gun Kelly облетіло західні ЗМІ.

"Я завжди буду любити її, - сказала Грін. - І я знаю, що вона завжди буде любити мене. Я знаю, що ми створили дійсно круту і особливу сім'ю".

Фото: people.com

Фокс і Грін є батьками синів Ноя (7 років), Боді (6 років) і Джорні (3 роки). Пара була в шлюбі з 2010 по 2015 рік, після чого Фокс подала на розлучення. Стосунки подружжя налагодилися на початку 2016 року, і в 2019 році зірка "Трансформерів" відмовилася від процесу розлучення. Розриву, однак, уникнути не вдалося.

"Це жахливо, коли життя змінюється, і те, до чого ви звикли, чим ви займалися протягом 15 років, доводиться міняти, - додав Грін. - У мене як ніби яма в животі. Я дійсно не хочу, щоб люди думали, що ми з Меган посварилися. Вона була моїм найкращим другом протягом 15 років, і я не хочу втратити це.

Актор також прокоментував чутки про роман Меган Фокс з 30-річним американським репером Machine Gun Kelly (Колсоном Бейкером). За його словами, на даний момент вони просто друзі. "Я не хочу, щоб люди думали, що вона - лиходій, а я - жертва", - сказав він.

  • Мері-Кейт Олсен вимагає термінового розлучення з братом екс-президента Франції - той виганяє її з дому. Актриса не хоче шукати нове житло в розпал епідемії коронавируса і боїться втратити з ше майно.
  • Володимир Остапчук розповів про життя після розлучення. Український телеведучий розлучився після 12 років шлюбу і почав відвідувати психолога.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях