Лайм

У Китаї зробили величезного сніговика розміром з будинок - його збирали 120 скульпторів

Щодня на снігову скульптуру приходять подивитись близько 3000 тисяч туристів

У Китаї створили гігантського сніговика, і нова скульптура має особливу роль. Сніговик зустрічатиме гостей країни, які приїдуть на Олімпійські ігри-2022 до Пекіна.

Унікальна скульптура вразить людей неймовірними розмірами: заввишки 60 футів (18 метрів) та шириною 42 фути (майже 13 метрів). Сніговик розташований у зимовому північно-східному китайському місті Харбін, повідомляє видання Insider.

Фото: Youtube

Фото: Youtube

Також у мережу виклали ролик, у якому можна побачити, як робітники прибирають сніг біля основи величезного сніговика. Згідно з отриманими даними, над створенням нової визначної пам'ятки працювали 120 скульпторів, і для цього вони використали понад 2000 кубометрів снігу.

Щодня на сніговика приходять подивитись близько 3000 тисяч туристів. Вони фотографуються поруч із гігантською скульптурою, а також захоплюються її неймовірними розмірами. Сніговик дивиться на перехожих зі сліпучою усмішкою, скульптори зробили для нього яскраво-червону різдвяну шапку та шарф, щоб помітити забавного персонажа можна було здалеку.

Нагадаємо, офіційна церемонія відкриття зимових Олімпійських ігор-2022 відбудеться 4 лютого в Пекіні, але попередні змагання з хокею та керлінгу розпочнуться за два дні до цього. Ігри завершаться церемонією закриття, яка запланована на 20 лютого 2022 року. Пекін стане першим містом, яке прийме як літню, так і зимову Олімпіаду (Пекін приймав літні Олімпійські ігри 2008 року).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйте канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію