RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Умільці зліпили гігантського 6-метрового сніговика: фото

Жителі міста Вермонтвілль в штаті Вермонт зліпили величезного сніговика заввишки 6 метрів (20 футів). І навіть дали йому ім'я Франклін. Він стоїть уздовж траси №3.

Про це пише Adirondack Daily Enterprise.

Сніговика Франкліна роблять щорічно, починаючи з 2016 року. Будуює його подружжя Пет і Емі Маккормік зі своїми дітьми Холлі і Елліоттом. Причому за 5 років снеговичок значно підріс, майже в 3 рази.

Найперший Франклін був ростом всього 8 футів (2,4 м).

Глава сім'ї Пет розповів, як Франклін з'явився на світ в 2016 році: "Ми з дітьми просто вирішили побудувати сніговика, і якщо ти збираєшся його зліпити, то з таким же успіхом можна побудувати ще більшого".

Гардероб Франкліна теж збільшується з роками. На сніговика в цьому році шарф довжиною 9 метрів (30 футів). Його циліндричний капелюх з дерева, сітки, скловолокна і смоли. У сніговика навіть є власна сторінка в Facebook "Друзі Франкліна". Передплатники його сторінки в'яжуть шарфи і надсилають сім'ї.

Звичайно такого гіганта неможливо побудувати звичайними методами. Тому будують його за допомогою ковша фронтального навантажувача. Насипають снігу, потім формують потрібну форму. На Франкліна в цьому році пішло майже 20 годин.

Сніговик вже став місцевою визначною пам'яткою. Всі жителі міста прагнуть до нього, щоб сфотографуватися. Навіть люди, які просто їдуть повз, зупиняються, щоб зробити фото з ним.

Сім'я Маккормік планує і далі щороку будувати нового Франкліна. Це заняття приносить масу задоволення і дорослим і дітям.

Як писав "Апостроф" раніше, снігопади в українській столиці, які почалися вночі 29 січня, поступово припиняться.