Лайм

Віка з "НеАнгелів" емоційно освідчилася в коханні бойфренду і натякнула на пропозицію

Співачка щаслива у стосунках

Екс-учасниця "НеАнгелів" Вікторія Сміюха, яка нині будує сольну кар'єру під ім'ям VIKTORIA, відкрила завісу таємниці над особистим життям. Після скандалу з колишньою колегою по дуету Славою Камінською, співачка полетіла на Мальдіви з бойфрендом і, схоже, отримала від нього цікаву пропозицію.

В Instagram Сміюхи з'явилося яскраве фото у купальнику, яке вона підписала емоційними зізнаннями у коханні.

Фото: https://www.instagram.com/vikanablack/

"Я щаслива і задихаюся від кохання! Хочеться кричати на весь СВІТ від емоцій, що переповнюють мене… Як я можу сказати ні, звичайно [так], - написала 36-річна виконавиця. - Моє січневе літо на Мальдівах, після пристрастей по-італійськи - це небесний дар чи провидіння?! Нарешті ти знайшов мене, хоча ми завжди були так близько і в усіх на очах. Мені б мовчати, але тепер я нічого не боюся, тому що разом ми сила".

Фото: https://www.instagram.com/vikanablack/

Вікторія не вперше натякає на те, що незабаром може піти під вінець зі своїм загадковим коханим. Перед Новим роком на зйомках концерту "Музична платформа" Сміюха розповіла про особливе кільце, а також про те, що вперше за 15 років відзначатиме свято не сама.

"Сьогодні на мені особлива каблучка, тому я вважаю себе щасливою жінкою. Коштує вона десятки тисяч доларів, а головний подарунок, сподіваюся, зовсім скоро буде в моєму сейфі – зроблю такий натяк, – розповіла Віка журналістам. – Це буде романтична ідилія. Так склалося, що всі 15 років, які я на сцені, святкую Новий рік сама – без близьких, без батьків. Цього року буде все інакше, нехай батьки далеко, але я зустрічатиму свято з молодим чоловіком".

У минулому Вікторія Сміюха мала тривалі стосунки з каскадером Іваном Стрижаковим. Пара збиралася одружитися у 2016 році, але розірвала стосунки. У 2021 році співачка зізналася, що покинула чоловіка через його зраду з фанаткою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників