Лайм

Актор Гаспар Ульєль помер після нещасного випадку на лижах

Зірці французького кіно було 37 років

Французький актор Гаспар Ульєль помер унаслідок серйозної травми голови. Зірці фільмів та серіалів "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран", "Місячний лицар" було 37 років.

Гаспар Ульєль катався на лижах на курорті Ла-Роз'єр у Савойї та сильно травмувався при зіткненні з іншим лижником, пише видання Deadline. Аварія сталася на перехресті двох "синіх" трас середньої складності.

Фото: Getty Images

18 січня Ульєля доставили на гелікоптері санітарної авіації до лікарні міста Гренобль, але лікарям не вдалося врятувати актора. У нього залишилися дружина Гаеллі П'єтрі та 6-річний син.

Гаспар Ульєль почав зніматися в кіно у ранньому дитинстві. Міжнародну популярність йому принесла головна роль у фільмі Жана-П'єра Жене "Довгі заручини", де він грав з Одрі Тоту.

У 2007 році актор зіграв Ганнібала Лектера у фільмі "Ганнібал: Сходження". 2014-го перевтілився у модельєра Іва Сен-Лорана в біографічній драмі "Сен-Лоран. Стиль - це я". За роль у фільмі Ксав'є Долана "Це всього лише кінець світу" Ульєль отримав премію "Сезар", а сам фільм удостоївся Гран-прі Канського кінофестивалю-2016.

Останнім проектом Гаспара Ульєля став серіал Disney+ "Місячний лицар", у якому він зіграв героя Marvel Опівнічну людину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування