Лайм

Помер комік Боб Сагет - зірку серіалу "Як я зустрів вашу маму" знайшли у готелі

У нього залишилися дружина та троє дітей

У 65 років обірвалося життя відомого коміка та актора Боба Сагета, який озвучував Теда Мосбі в американському телесеріалі "Як я зустрів вашу маму". Його знайшли мертвим у готелі Ritz-Carlton у Орландо, штат Флорида.

Видання Variety повідомляє, що в Ritz-Carlton Сагет приїхав у рамках свого комедійного туру. За словами місцевого шерифа, точну причину смерті ще не встановлено, але відомо, що смерть знаменитості не була насильницькою. Також слідчі не виявили слідів вживання наркотичних речовин. Для встановлення точнішої причини необхідно провести медичну експертизу.

Фото: Getty Images

"Ми спустошені, але змушені підтвердити, що наш Боб помер. Він був для нас усім, і ми хочемо, щоб ви знали, як сильно він любив своїх шанувальників, виступаючи наживо і сміючись, об'єднуючи людей з усіх верств суспільства. Хоч зараз ми просимо про усамітнення, ми запрошуємо вас приєднатися до нас і згадати любов та сміх, які Боб приніс у цей світ", - йдеться у заяві сім'ї актора.

У вересні 2021 року Сагет розпочав загальнонаціональний стендап-тур, який мав закінчитися лише у червні 2022 року. Згідно з його останнім повідомленням у соціальній мережі Twitter, Сагет виступив у суботу ввечері, 8 січня, у концертному залі Понте Ведра в Джексонвіллі, штат Флорида.

Фото: Getty Images

Боб Сагет прославився завдяки ролі батька-одинака Денні Таннера в ситкомі "Повний дім", а також як ведучий телешоу "America's Funniest Home Videos" ("Найсмішніші домашні відео Америки"). Популярність і любов глядачів акторові принесла і роль оповідача в серіалі "Як я зустрів вашу маму". 1998 року вийшов перший повнометражний фільм Сагета "Брудна робота". Він також зняв пародійний фільм "Фарс пінгвінів", зіграв вигадану версію самого себе в серіалі HBO "Entourage", вів ігрові шоу "1 vs. 100" та "Nashville Squares" та брав участь у конкурсі містичних пісень "The Masked" у 2020 році.

У коміка залишилися дружина Келлі Ріццо та троє дітей: Обрі Сагет, Дженніфер Белль Сагет та Лара Мелані Сагет.

  • У Канаді помер режисер Жан-Марк Валле, відомий за фільмами та серіалами "Даласький клуб покупців", "Велика маленька брехня", "Гострі предмети". Причина смерті Валле невідома.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі