Лайм

Повинна була вдарити маму та сестру: Брітні Спірс з образою висловилася про сім'ю

Співачка згадала про несправедливе ставлення

Поки молодша сестра Брітні Спірс Джеймі Лінн роздає інтерв'ю з приводу виходу її книги мемуарів, сама співачка вкрай обурена. 40-річна поп-зірка вважає, що сім'я продовжує наживатись на її імені. У Instagram вона висловила образу на матір та сестру за ті часи, коли була годувальником родини.

Брітні розповіла, що мати Лін Спірс не дбала про неї, а сестрі дозволяли робити все, що їй хочеться. Також у 12 років Джеймі Лінн Спірс отримала своє шоу на дитячому каналі Nickelodeon, не докладаючи жодних зусиль.

Брітні Спірс із сім'єю у 2003 році Фото: Getty Images

"Я прилетіла додому до Джеймі Лінн, лежала на дивані і дивилася її шоу відразу після того, як ми з Джастіном розійшлися... Я була там привидом! Я тяжко працювала все своє життя і не знала, як це, коли мама тебе обслуговує. Сиди і отримуй шоколадні молочні коктейлі з ідеально подрібненим льодом і секретним шматочком цукру. У той час Джеймі Лінн було 12 років, вона годинами балувалася телевізором, потім ішла валятися на шезлонгу біля басейну... Я була в шоці, бо такого не було ніколи в моєму житті!" - згадала Брітні.

Співачці гірко, що сім'я Джастіна Тімберлейка протягом багатьох років була для неї ближчою за власну.

"Сім'я Джастіна - це все, що я знала багато років… Тепер все було по-іншому, і у Джеймі Лінн було нове шоу на Nickelodeon. Як, чорт забирай, 12-річна дитина потрапила на шоу Nickelodeon? - обурилася Брітні. - Ну, а я так і не отримала свій шоколадний напій з льодом. Адже я доросла, так? Але тоді, можливо, мені може знадобитися невелика підтримка?"

Гнівний пост Брітні підсумувала різкою заявою: "Мені дуже шкода, Джеймі Лінн, я не була достатньо сильною, щоб зробити те, що треба було зробити давно… вдарити тебе та маму прямо по ваших чортових обличчях!"

Пізніше адвокат Брітні Спірс направив її сестрі листа з вимогою відмовитися від турне на підтримку мемуарів "Речі, які я мала сказати". Книгу юрист назвав "невчасною і такою, що вводить в оману", пише Page Six.

Сестра Брітні Спірс Джеймі Лінн Спірс Фото: Getty Images

"Хоча Брітні не читала і не збирається читати вашу книгу, вона і мільйони її шанувальників були вражені, побачивши, як ви використали її для отримання грошової вигоди. Вона цього не терпітиме, - йдеться в листі. - Ви чудово знаєте про жорстоке поводження та правопорушення, які довелося пережити Брітні під час опікунства. Після 13-річного опікунства, яке позбавило її громадянських прав та основних свобод, Брітні більше не піддаватиметься знущанням свого батька чи когось ще".

У листі наголошується на ролі артистки як "годувальника" в родині Спірсів, а висловлювання Джеймі Лінн названі рекламою для продажу її мемуарів.

"Брітні була годувальником сім'ї, і вона підтримувала вас в усьому іншому. Публічно висловлювати помилкові чи надумані образи неправильно, особливо якщо вони призначені для продажу книг. Це також потенційно незаконно та може бути наклепом, - написав юрист Метью С. Розенгарт. - Як повідомляється, ви нещодавно заявили, що книга "не про неї". Вона вірить вам на слово, і тому ми вимагаємо, щоб ви утримувалися від принизливих посилань на Брітні під час вашої рекламної кампанії. Якщо ви цього не зробите або оббрешете її, Брітні буде змушена прийняти всі відповідні юридичні заходи".

  • У минулому Брітні говорила, що хотіла б подати до суду на свою сім'ю за їхню співучасть у її насильницькій опіці після психічного зриву у 2008 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття