Лайм

Катя Осадча та Юрій Горбунов привітали українців з Водохрещем та показали яскраві фото

Так свято відзначають представники українського шоу-бізнесу

19 січня в Україні православні відзначають Водохреще, і Катя Осадча та Юрій Горбунов привітали українців із цим святом. Зіркове подружжя з'явилося у гарному вбранні, а також підготувало найтепліші слова.

Відповідні кадри Осадча опублікувала у своєму блозі в Instagram. "Христос хрещається! Зі святом Хрещення! Нехай хрещенська вода змиє всі негаразди. Любові та злагоди вашим сім'ям", - написала телеведуча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Осадча з'явилася у сукні з широким червоним поясом та в білій вишиванці, декорованій яскравими малюнками на об'ємних рукавах. Свій образ знаменитість доповнила масивними сережками бірюзового кольору та червоним намистом на шиї. Горбунов залишився вірним класиці: на ньому була біла вишиванка і чорні штани.

Фото: instagram.com/kosadcha

В Instagram-stories Осадча також показала, як відзначають Водохреща представники українського шоу-бізнесу. Можна побачити, що не обійшлося без усіх головних атрибутів: було і величезне багаття, і жива музика, і стіл із традиційними українськими стравами. Ведуча зізналася, що сама в ополонці не купається, але бажаючих вистачало і без неї.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилися двоє дітей – син Іван (18 лютого 2017) та син Данило (19 серпня 2021). Також у ведучої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil