Лайм

Співачка ROXOLANA представила пісню для Нацвідбору на Євробачення-2022 – без етно не обійшлося

Трек отримав назву Girlzzz

Учасниця Національного відбору на Євробачення-2022 ROXOLANA представила пісню, з якою побореться за право представляти Україну на 66-му міжнародному конкурсі.

Трек отримав назву Girlzzz та опублікований на YouTube-каналі співачки 20 січня. За словами виконавиці, композиція була написана ще на початку осені, і з того часу вона експериментувала з аранжуванням, підбираючи найкраще звучання.

Girlzzz написана англійською мовою, але один куплет – українською. На його створення Роксолану надихнула народна пісня "Летіла зозуля". У пісні чути етнічні мотиви, які також у своїй конкурсній пісні "Шум" використав гурт Go_A - представники України на Євробаченні-2021.

Слухачі оцінили трек та назвали його гідним фіналу Нацвідбору. "Дуже класна, якісна та найголовніше з нотками народності пісня", "Хіт! Поки що головна претендентка на те, щоб представляти Україну на Євробаченні! Гідна заявка", "Дуже подобається. Легка, танцювальна, голос чудовий, а етно мотиви - це любов. Сподіваюся почути Роксолану у фіналі Нацвідбору", - пишуть коментатори під відео.

ROXOLANA Фото: instagram.com/roxolanas

ROXOLANA (справжнє ім'я – Роксолана Сирота) – молода українська співачка, яка заявила про себе на шоу "Голос країни-9". Роксолана увійшла до команди Потапа, пройшла половину проекту та вибула на етапі нокаутів. На проекті дівчина зрозуміла, що хоче виступати на сцені та створювати музику. У листопаді 2021 року співачка випустила дебютний альбом Ukraine Is, до якого увійшли оригінальні пісні на слова українських поетів.

  • Читайте також на theLime, що відомо про найяскравіших претендентів Національного відбору на Євробачення-2022. У лонг-лист увійшли 27 артистів.
  • Фінал Нацвідбору на Євробачення-2022, у якому оберуть представника України на міжнародному конкурсі пісні у Турині, відбудеться 12 лютого. Цього року відбір проведуть за новими правилами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні