Лайм

Рятувальники прикріпили сосиску до дрона, щоб врятувати життя собаки - спрацювало безвідмовно

Тепер вони завжди використовуватимуть цей метод для порятунку тварин

У Великій Британії рятувальники знайшли креативний спосіб врятувати пса, який застряг у мулистій місцевості. Для порятунку тварини їм знадобився дрон та сосиска.

Як пише The Guardian, собака на прізвисько Міллі, помісь джек-рассела і уіппета, втік з дому. Через кілька днів пошуків улюбленця знайшли застряглим у топкому місці. На заклик собака не йшла, а люди через небезпечну місцевість дістатися до неї не могли.

Фото: DDSAR/Solent

Тоді один із рятувальників вигадав запустити дрон і прив'язати до нього сосиску. Він сподівався, що запах смаколика привабить Міллі і вона відбіжить у безпечне місце. Оскільки песик був голодний – план спрацював безвідмовно.

"Це була шалена ідея, - сказав виданню рятувальник Денміде Кріс Тейлор. - Якби ми не вивели його з цього району, почався б приплив, і він би потонув. Такого ми раніше не робили - сосиски стали крайнім заходом, бо доплисти до неї на човні або будь-яким іншим способом ми не могли".

"Ми, звичайно ж, розглянемо можливість використання сосисок і дронів знову. Кожен собака і пошукова операція завжди відрізняються один від одного, але якби ми колись знову опинилися в подібній ситуації, ми б використали такий самий метод, щоб заманити собаку", - наголосив він.

Міллі успішно повернулася додому і тепер ні на крок не відходить від господарки. Власниця собаки каже, що хвостата дуже любить поїсти, особливо м'ясо, тому ідея із сосисками була геніальною.

  • Любитель тварин з Мексики відплатив бездомному собаці за укус любов'ю, і ця історія зачепить серце кожного. Тепер вони - найкращі друзі.
  • В Африці захисник дикої природи врятував від смерті левеня і це стало початком незвичайної дружби. Сьогодні тварина виросла і досягла гігантських розмірів, але кожна його зустріч з другом-людиною починається з милої сцени.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс