Лайм

Левиця обійняла свого найкращого друга-людину, і відео їхньої зустрічі зігріває серця

Вони завжди починають свій день з обіймів

Декілька років тому африканський захисник дикої природи врятував від смерті левеня, і це стало початком незвичайної дружби. Сьогодні тварина виросла і досягла гігантських розмірів, але кожна її зустріч із другом-людиною починається з милої сцени.

34-річний Валентин Грюнер знайшов хижого дитинча, коли йому було лише 10 днів. Він дав малечі ім'я Сірга і забрав із собою в заповідник дикої природи Modisa Wildlife Project у Ботсвані (Південна Африка), пише NYPost.

Фото: Valentin Gruener/ Magnus News

З того часу минуло вже 9 років, і левиця помітно виросла, але щоразу, коли Грюнер відкриває клітку, вона радісно біжить до нього назустріч ніби дитина та обіймає його своїми гігантськими лапами. Відео зустрічі двох незвичайних друзів отримують мільйони переглядів у TikTok та викликають сльози розчулення.






  • Ветеринар зустрівся зі слоном, якому 12 років тому врятував життя - той впізнав його та простягнув хобот. Дикі тварини також можуть бути вдячними.
  • Знаменита в соцмережах горила Ндакаші померла на руках працівника центру для тварин, який доглядав її з двомісячного віку. Доглядач був з пухнастим другом до останнього його подиху.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування