Лайм

Весілля та пластичні операції: дружина Віктора Павлика поділилася планами на 2022 рік

Молода дружина співака поспілкувалася з дописувачами свого блогу

Катерина Репяхова розповіла, що планує зробити цього року. Дружина Віктора Павлика склала план та оприлюднила його у своєму Instagram. І судячи з опублікованого списку, на дружину та концертного директора народного артиста у 2022-му чекають грандіозні справи.

Блогер зізналася у "сторіз", що зиму вона збирається присвятити бізнесу, а навесні зіграти весілля з чоловіком, яке вони кілька разів відкладали, а також зробити мамопластику. Влітку Катя планує влаштувати вечірку з нагоди першого дня народження сина, купити новий автомобіль та, можливо, змінити квартиру. На осінь Репяхова запланувала зробити ринопластику.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Далі 27-річна дівчина відповіла на запитання дописувачів щодо всіх пунктів свого плану.

Першим, на що звернули увагу фоловери, то це на ринопластику. Катерина неодноразово говорила, що задоволена своїм носом і міняти його не збирається. До того ж, проти пластики виступає Віктор Павлик. Проте Репяхова каже, що до осені ще є час, щоби морально підготувати чоловіка.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Також Катерина зізналася, чому таки наважилася на "новий ніс". "Ніколи не хотіла ринопластику. І навіть не розуміла багатьох дівчат, які зробили. А днями побачила фото однієї блогерки зі "старим носом" і зрозуміла, як круто їй з новим. І все. Ця думка мене не покидає, - пояснила вона. - Плюс моя сестра зробила ринопластику з таким самим носом і задоволена”.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Щодо маммопластики, то її вона планує робити не для того, щоб збільшити розмір грудей, а щоб покращити зовнішній вигляд. "Хочу зробити їх одного розміру. Вони дуже відрізняються. Якщо імпланти, то найменші, які існують", - зізналася Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Машину дружина співака хоче по-більше, оскільки багато подорожує з дитиною, а весілля зіграти, адже так і не одягла свою білу сукню. Пара лише встигла зробити весільну фотосесію.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Віктор Павлик та Катерина Репяхова офіційно стали сім'єю 29 травня 2020 року. Ця дата співпала з першим локдауном у країні, тому пара скромно розписалася. День весілля подружжя кілька разів переносили. Спочатку закохані планували влаштувати свято 10 червня, але через карантин гуляння перенесли на серпень. 7 числа помер син артиста та пара вирішила урочистість скасувати. Потім була вагітність, пологи та заняття з відновлення фігури.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Раніше Катерина Репяхова поділилася архівним відео, на якому Віктор Павлик повідомляє своїм дорослим дітям, що у них з'явиться братик чи сестричка. Якими були емоції 37-річного сина Олександра та 35-річної доньки Крістіни.
  • Дивіться також, як виглядає молодший син Віктора Павлика. Михайло як дві краплі води схожий на свого зіркового тата.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування