Лайм

Швидко подорослішала: Оля Полякова показала дочку, яку називають копією співачки

Шанувальники засипали сім'ю компліментами

Українська співачка Оля Полякова, яка зайняла суддівське крісло в 12-му сезоні "Голосу країни", прийшла на прем'єру шоу зі старшою донькою Марією. Вони з'явилися на заході у вишуканих вбраннях та здивували фанатів неймовірною схожістю.

Відповідні фотографії Полякова виклала у своєму профілі у Instagram. Вона позувала в комбінезоні в чорно-золотих тонах, а яскравий макіяж і об'ємна укладка завершили образ зірки. Марія обрала не менш ефектний аутфіт – червоний костюм із люрексу, який скомбінувала з краваткою з атласної тканини та базовим топом. Високий хвіст та масивні сережки доповнили святкове вбрання 17-річної дівчини.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Вчора пройшла презентація "Голосу країни"! Це буде чудовий позитивний проект, про талановитих людей та віру в перемогу! Я шукала справжніх народних героїв, і я їх знайшла!" – написала Полякова під серією знімків.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Яка Маша гарна... Так швидко подорослішала!", "Ваша копія", "Дочка і мама один в один! Оля, круто! Ви ксерокс", "Які красиві дівчатка", "Блін, як летить час... Така доросла донька", "Боже, як же ви схожі", "Оленько, захоплююся вами. Обидві красуні", "Дочка прекрасна!", "Полякові красуні", "Гени у вас бомба! Такі красуні", - написали захоплені шанувальники в коментарях.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена, якого звати Вадим. У шлюбі у пари народилося двоє доньок – Марія (2005) та Аліса (2011).

  • Дізнайтесь, як пройшла прем'єра шоу "Голос країни-12" . Проект змінив правила, і у тренерів проекту Олі Полякової, Потапа, Наді Дорофєєвої та Святослава Вакарчука з'явилися конкуренти – команда "Другий шанс", яка рятує від вильоту учасників, до яких ніхто не повернувся.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil