Лайм

Надя Дорофєєва показала нове тату - співачка вклала в нього глибокий сенс

Фанати були приємно вражені

Українська співачка Надя Дорофєєва зробила нове тату і вирішила поділитися результатом у соцмережах. Вона зазначила, що слово "raznotsvetnaya" (різнокольорова), яке вона набила на тілі, має особливе значення. Крім того, саме так називатиметься нова пісня артистки, прем'єра якої відбудеться вже незабаром.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала кілька відповідних знімків. Можна побачити, як на лівій нозі у неї з'явилося унікальне тату, написане гарним шрифтом. Дорофєєва додала, що до вибору нових татуювань підходить дуже ретельно і добре все обмірковує, перш ніж зважитися на сміливий крок.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Для мене один із проявів сміливості - це зробити тату. Для когось це як випити чашку кави, а я довго думаю і наважуюсь, і до кожної підходжу обдумано і готуюся. Кожне на моєму тілі - прояв мене. Моє нове тату - нагадування самій собі, що я різна, наповнена різними фарбами та почуттями, про те, що треба бути сміливою, щоб не підлаштовуватися під те, якою мене хочуть бачити. А ще ця назва моєї нової пісні, яка скоро вийде", - пояснила знаменитість детальніше значення нового малюнка.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Також Надя заявила, що пообіцяла собі бути сміливішими, і нове тату є першим підтвердженням цих слів. "Я щодня борюся зі своїми внутрішніми страхами і невпевненістю, щоб бути сміливіше. У якийсь момент дозволила собі не намагатися бути ідеальною "хорошою дівчинкою", адже це так безглуздо", - відверто сказала знаменитість.

Шанувальники в коментарях написали, що нове татуювання вийшло дуже гарним. Вони також побажали співачці не зупинятися на досягнутому, а продовжувати й надалі підкорювати нові вершини: як особисті, так і професійні.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва родом із Сімферополя. У січні 2010 року переїхала до Києва, де незабаром стала учасницею гурту "Время и Стекло". У грудні 2020 року заявила про старт сольного проекту DOROFEEVA. У липні 2015 року вийшла заміж за українського співака і телеведучого Володимира Дантеса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024