Лайм

Чоловік покрив 95% свого тіла татуюваннями - на це пішло 260 годин

Його ледве можна візнати на старих фотографіях

Американець Трістан Вайгельт зважився на радикальні зміни своєї зовнішності і покрив практично все тіло татуюваннями. 25-річний фанат тату витратив $54 тисячі на перетворення, провівши 260 годин під голкою.

Як пише New York Post, хлопець "замалював" 95% свого тіла, вільними від чорнила залишилися лише вуха, долоні, ступні та інтимні місця. За словами хлопця, найболючішою зоною для нанесення малюнків виявилися обличчя та голова.

Фото: instagram.com/tristan_weigelt

Трістан народився в США, але зараз мешкає в Копенгагені (Данія), де навчається на тату-майстра. Своє перше татуювання хлопець зробив п'ять років тому, і на сьогоднішній день його тіло вкрите практично повністю.

На обличчі американець почав набивати тату у 2020 році. У своєму Instagram Вайгельт показує, як виглядав до перетворення, і в цьому симпатичному блондинові складно впізнати теперішнього "розписного" Трістана.

Фото: instagram.com/tristan_weigelt

"Якось дивно дивитися на себе без усіх татуювань, - сказав хлопець Daily Star. - Але всередині я все ще відчуваю себе так само, як і раніше". Він додав: "Багато людей дивляться і дуже зачаровані. Мої друзі кажуть, що прогулянка зі мною все одно, що зі знаменитістю".

Фото: instagram.com/tristan_weigelt

За словами Трістана, всі його татуювання не мають прихованого сенсу, на кожну його надихнули японські малюнки.

"Усім, хто думає про татуювання, зробіть те, що вам подобається. Отримайте те, що ви любите і що має для вас сенс, - радить майстер-початківець тату. - Я бачу так багато людей, стурбованих тим, що певне татуювання підходить їм або ні. Якщо подобається - то беріть. Ніхто б не сказав, що мої татуювання підійдуть мені, якби я запитав когось п'ять років тому. Але тепер ніхто не може уявити мене без них".

Фото: instagram.com/tristan_weigelt

Фото: instagram.com/tristan_weigelt

Фото: instagram.com/tristan_weigelt

Фото: instagram.com/tristan_weigelt

  • Мама покрила своє тіло татуюванням улюблених героїв коміксів свого сина, і тепер фільми можна не дивитися. На перетворення своєї зовнішності вона витратила близько $70 тисяч.
  • Жителька Шотландії потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найбільшу кількість татуювань одного музиканта. На тілі жінки красувалося 15 портретів Емінема, а 16-а вона зробила, щоб відсвяткувати рекорд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації