Лайм

Даша Квіткова показала, як схудла після пологів за 6 місяців

Фігура переможниці "Холостяка" помітно змінилася

Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова відпочиває з чоловіком Нікітою Добриніним та 6-місячним сином Левом на Сейшельських островах. Дівчина ділиться зі своїми підписниками фотографіями в купальнику, а також піднімає тему схуднення після пологів, над яким активно працює.

Раніше Квіткова розповіла, що до вагітності її вага становила 53-54 кг, але після народження дитини фігура змінилася: у день виписки вона важила 75 кг.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Молодій мамі вже вдалося позбутися зайвих кілограмів і прогресом вона поділилася в Instagram-історіях. На чесних відео Даша зняла себе у дзеркалі через 3,5 місяці та через півроку після пологів.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Хоча прогрес схуднення Квіткової після пологів помітний, блогер зізналася, що на обох відео бачить себе однаково. "Бо ще немає того результату, що я хочу", - пояснила вона. Раніше дівчина говорила, що зараз важить 60 кг та мріє скинути ще 10.

Невдоволення фігурою не заважає Даші Квітковій публікувати спокусливі фото на березі океану. Дівчина у леопардовому пляжному костюмі позувала верхи на пальмі та отримала безліч компліментів від підписників.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін зустрілися у 2019 році на проекті "Холостяк", де дівчина була однією з претенденток на руку та серце ведучого. У фіналі шоу Добринін обрав Квіткову, і вже у травні 2020 року закохані зіграли весілля. Їхній первісток Лев народився у липні 2021 року. До і після цього Квіткова неодноразово заявляла, що мріє народити ще одну дитину.

  • Раніше Даша Квіткова зробила пластичну операцію та показала фото після процедури. Дівчина виправила косметичний дефект, про який багато хто не підозрював.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії