Лайм

Віра Брежнєва відсвяткувала 40-річчя фотосесією у спокусливому образі

Співачка поділилася з шанувальниками серією знімків

3 лютого свій день народження відсвяткувала Віра Брежнєва - співачці виповнилося 40 років. Провести ювілей екс-учасниця "ВІА Гри" вирішила спокусливою фотосесією.

Результатом іменинниця поділилася в Instagram. На опублікованих знімках Віра зображена у комплекті лимонного кольору, що складається зі спідниці міді та ліфа. Яскравий образ доповнюють рожеві босоніжки та боа з пір'я у тон взуття. На голові у співачки – пишна зачіска, а на обличчі – яскравий макіяж з акцентом на очі. "Взагалі все подобається! HappyFourty", - написала під знімками виконавиця.

Фото: instagram.com/ververa

У коментарях посипалися привітання та компліменти. Багато хто не може повірити в те, що Брежнєвій виповнилося 40, адже вона виглядає набагато молодшою за свій вік. "Віра, не бреши, які сорок", "Вірочка, яка ти чарівна", "Шикарний вигляд", "Фігура вогонь", "Красуня", - захоплюються фани під постом.

Фото: instagram.com/ververa

40-річна Віра Брежнєва виховує двох дочок - 20-річну Соню, яку народила від українського політика Віталія Войченка, та 12-річну Сару, яка народилася у шлюбі з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Зараз співачка заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, і поки спільних дітей у пари немає. Подружжя мешкає на три країни - Росію, Україну та Італію.

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня